Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Akupunktúra fogyi?

Torolt_felhasznalo_206308
Torolt_felhasznalo_206308
Létrehozva: 2006. október 5. 10:07

Sziasztok,

e témában csak régebbi topicok vannak, és pedig kiváncsi lennék friss élményekre, orvosokra.. Sikerült valakinek így fogynia? Mennyire tartósan? Tényleg csökken az éhségérzeted?

Tudom, hogy a kezelés mellé nagyon alacsony kalóriatartalmú diéta van előírva, ami önmagában, ill. némi mozgással körítve hatásos lenne, de amellett baromi éhes tud lenni az ember lánya, talán ezen segít az akupunktúra??

  1. 2006. december 19. 12:02101.
    sziasztok forumozok, legyetek ovatosak, en hulye naiv hiszekeny liba voltam, es megvettem a gatto es neci altal  ajanlott elektroakkupunkturas keszuleket, masnap olvasgattam meg egy kicsit a forumokat, utananeztem a korabbi hozzaszolasaiknak, es ra kellett jonnom, h gatto, neci, salaagi, sot meg agnese is ugyanaz a szemely, vagy kozel allnak a saxmed nevu ceghez, ezek utan nem hiteles szamomra a hozzaszolasuk, priviztem is veluk, ott is dicsertek, en meg fuggetlen velemenyt kerestem, ugyhogy most csunyan becsapva erzem magam!
    ettol meg a keszulek lehet hatasos, bar ha ilyen modszerrel kell arulni.... 
    magarol a keszulekrol: a parom szerint az eloallitasi koltsege par ezer ft lehet...olyan kb, mint egy elektromos sokkolo, bar legalabb lehet valtoztatni az erosseget, h ne csipjen annyira...ket ceruzaelemmel mukodik, van hozza a hires hasznalati utasitas, hat nem sokkal tobb info van benne, mint a honlapon vagy itt a forumban, illetve meg ami plussz: a nehany akkupunkturas pontrol a rajzok, mintha egy gyerek rajzolta volna a testreszeket, ugyhogy nem egyertelmu, merre keresse magan az ember...
    eleg sokat vacillaltam a vasarlason, nem volt olcso, es ha ok nem ajanlgatjak, nem vettem volna meg....most, hogy megvettem, kiprobalom, bar  nagyon rossz szajizzel, es az biztos, h soha tobbet nem megyek a saxmed nevu ceghez, es masoknak sem fogom ajanlani!
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  2. Torolt_felhasznalo_508909
    Torolt_felhasznalo_508909
    2006. december 12. 09:15100.

    kedves topik- és sorstársam!

    íme az új fórumunk:

    http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?forumid=128529

    am i egyértelműen "plasztika helyett akupunktúra" címmel jött világra, remélem, hogy ugyanúgy, ahogy nekünk, másnak is sikerülni fog!!!

    üdv. ancsi

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_988875 (84)
    2006-12-08  17:27
  3. Torolt_felhasznalo_508909
    Torolt_felhasznalo_508909
    2006. december 11. 14:3499.

    Szia!

    Nagyon elment a topik tartalma egy más irányba... nem értem, miért nem a témához szólnak hozzá. Ez egy akupunkturás topik!!! Nem gyümölcscentrifugás, nem bioptron lámpás és nem is otthoni terápiás... egymástól függetlenül ezek mind jók lehetnek, de könyörgöm, ha egyszer nem erről beszélünk???  

    Na.

    Szerdán 10-re megyek hosszútűcire, attól mindig remegek   

     ma befizettem  minden fennmaradó összeget az utazásra, úgyhogy huss! - nemsokára indulunk!!! 

     LEHET, HOGY A HÉTEN MÁR ELMERÉSZKEDEK MEGVENNI A BIKINIT!!! 

    De ne aggódj, onnan is nyomon követem a sorsotokat, majd néha ránézek a fórumra!!! (és esetleg küldök képet is)

    dehát addig még van kb 3 hetünk, hogy napról napra szépüljünk, kedves topiktársam!!!

                       

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_988875 (84)
    2006-12-08  17:27
  4. 2006. december 11. 14:2898.
    1-et értek, és sajnálom!
    Igazad van.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_508909 (97)
    2006-12-11  14:21
  5. Torolt_felhasznalo_508909
    Torolt_felhasznalo_508909
    2006. december 11. 14:2197.

    kedves Anikó!

    Bár a priviüzenetre már válaszoltam, mégis "tollat" ragadok... Lehet, hogy itt azért nem annyira népszerű ez, mert ez egy akupunktúrás topik.

    Szerintem nyiss magadnak egy mágnespresszest, és akkor mindenki boldog lesz.

    Ma megkérdeztem a doktornőt, a tűvel terjesztett fertőzésekkel kapcsolatosan,   engem megnyugtatott, te pedig inkább először nézz utána a dolgoknak jobban, mielőtt leírsz valamit... mert lehet, hogy valakinek ezzel néhány álmatlan éjszakát okozol....

    üdv ancsi

    előzmény:
    Ókina54 (93)
    2006-12-09  22:13
  6. Torolt_felhasznalo_508909
    Torolt_felhasznalo_508909
    2006. december 10. 21:3396.
      
    előzmény:
    agnese (90)
    2006-12-09  09:12
  7. 2006. december 9. 22:5595.
    Egyetértek. S tudod, az MLM -nek a legnagyobb hátránya az, amit te leírtál.
    Nem dícsérem mesteremet ma már többet, mint ami, de amit ő nekünk ad, amire tanít, és ahogyan azt teszi, nos az mindent jelenti nekem. S ezt most csak azért írom neked, Ági, mert úgy tűnik ma senki nincs, hogy tudd, van olyan ami nem annak látszik, ami, de mégis az. És van amiről egyértelműen látszik mi az, és mégse az.


        
     Na én feladtam a leckét!
    előzmény:
    agnese (94)
    2006-12-09  22:43
  8. 2006. december 9. 22:4394.
    Hidd el, semmi baj nincs azzal, ha ajánlanak jó dolgokat! A gondom, az az, ha valamit csodaszernek, csodalámpának tüntetnek fel, ráadásul, lejáratják a jobb sorsa érdemes termékeket azzal, hogy boldog-boldogtalant bepaliznak vele, és a végén az sem, és arra sem használják majd, amire valóban jó! Mindennek van egy profilja, amire készült, amire kitalálták, klinikailag tesztelték. Amire az van írva/ mondják mindenre jó, az gyanus! Aki árulja, az pedig legyen tájékozott, közérthetően mondja el, tudja elmondani a működését, a hatását, - az érthetetlen, zagyva rizsa szerintem csak megijeszt mindenkit -, mire-kinek jó, és elégedjenek meg annyival a forgalmazók, hogy azt érjék el vevőként, akin valóban segít a termék. Kevesebb elégedetlen vevővel, és jobb hírű termékkel, nézetem szerint több elégedett felhasználóval és hosszú távon több vásárlóval lennének gazdagabbak. Főleg, azt nem birom, ha valaki tudván tudja nem jó arra problémára a termék, de állítja, neki használt, csak azért, hogy többet adjon el. Ez főleg beteg, elkeseredett emberek esetében tud gusztustalan lenni. Egy szó mint száz, a terméked biztos nem haszontalan, de drága. azzal együtt, akinek nem gond, megpróbálhatja, hisz a fogyasztószerekhez képest jobb befektetés, főleg, ha azok mellékhatásait nézzük! 
    előzmény:
    Ókina54 (93)
    2006-12-09  22:13
  9. 2006. december 9. 22:1393.
    Én is félre teszem a tréfát, és már mindössze annyit kérek, hidd el, és mindenki higgyje el, ha kitisztítja valami szervezetünket, mindegy hogy mi, akkor a természetadta öngyógyító mechanizmusunk újra aktívan kezdi meg működését, ami után már csak az egészséges tesfunkciók jöhetnek.
    Csupán ennyi a Magnapresss titka, a többit az örszobán 

    Jó éjt nektek!
    Ági, én örülök hogy megismertelek, még ha csak virtuálisan is. El tudnám képzelni a barátnőmet ilyennek, mint te.

    Anikó
    előzmény:
    agnese (92)
    2006-12-09  09:47
  10. 2006. december 9. 09:4792.

    Igen, megveszik a Bioptront is, és árulják az MLM ügynökök, és leírnak olyat is, amit ma már tilos leírniuk, és olyat, amit a használatiban kimondottan nem ajánlanak, pld.: szemet kezelni, amit a használatija alámpának, amit adnak mellé pont nem ajánlán, most vett ismerősöm, tehát friss infó! Te is leírtál a másik topicban annyi zagyvaságot a mágnesességről, hogy egy fizikus füle is ketté állna ha elolvassa,Csak mellékesen kérdem, van egészségügyi végzettséged, és a kollégáid többségének? Mert szerintem, kellene, hisz ahhoz, hogy ilyesmit áruljon valaki, érteni kell az emberi testhez, az élettani funkciókhoz, a betegségekhez! Főleg, ha ennyi mindenre jó! Kellene ajánlani az egészségügyi miniszternek is, minek ide reform, kap minden család egy-egy ilyen készüléket, és megoldódik minde probléma. Aki többet fizetett eddig az kap Bioptron lámpát, és mágnesrudat is, aki kevesebbet, az ugyis fiatal még, egészségesebb, csak az egyiket. És nem lesz többé beteg ember. A két készülék tud annyit, hogy mindenre jó! Ja, és aki nagyon sokat fizetett az kristálylámpát is kaphat! Minket pedig elbocsájtanak majd, hisz betegek sem lesznek!

    Félretéve a tréfát, az magnapress valóban jó lehet, de nem mindenre, és könyörgöm, ezt sok hülyeséget ne írjátok már le, hisz magatok sem értitek! 

    előzmény:
    Ókina54 (91)
    2006-12-09  09:31
  11. 2006. december 9. 09:3191.

    Nem kétlem, igazságodat agnese.

    Igazad is van, meg nem is. Én nem árulom, félreértettél.
    Árulni Cégem árulja, az ÉLetfa Egészségvédő Központban.
    Az viszont igaz, hogy érdekelt vagyok benne.

    És az is, hogy teljes valómmal gyógyítónak vallom magam, aki a szenvedőt látva, felajánlottam egy lehetőséget, amely a hétköznapok porában mindig szürke marad. Ha valaki azonban észreveszi, és felveszi, majd megtörölgetve odaadja nekünk, máris szebb a világ általa. Pedig csak egy egyszerű dologról van szó. A szép és okos dolgok mindig olyan nemesen  egyszerűek! 

    Ami meg véleményed illeti, melyben ezt írod:

    "de ez a sok zöldség amit leírtok Ti, akik ezt áruljátok, és etetitek a jónépet az áltudományos, állítom általatok sem értett rizsaszöveggel, hát rémísztő! Az áráról nem is beszélve! A hirdetéseket pedig külföldről sponzorálják, ez tudvalevő. Ezek akkor hihető adatok, ha mondjuk a szomszédasszony akit naponta látok az mondja, fogyott 20 kf-ot ezzel a kütyüvel,  és látom is rajta, nem pedig az újságba nyilatkozik valaki,még a képeket is kétséggel fogadom! "

    sok mindenben nem értek veled egyet. Szomszéd asszonyod lehet még nem találkozott " hírdetésünkkel" és ha beszorítjuk az infót, és else jut hozzá? És ő pedig szeretne sok mindenen változtatni? Nem kéne ennyire beszorulnunk egy skatulyába, agnese. A dolgok fekete-fehér volta között a szürkének csodálatosabbnál-csodálatosabb árnyalata is létezik.
    És ez nem a  kész átverés show.
    Ez van feketén-fehéren amit én leírtam. Mint munkatárs, és mint gyógyító ember írtam hsz-eimet. Remélem ez azért ok!?

     Ami a Bioptron lámpát illeti, csodás kis találmány, és szintén jó drága, a te szavaidat használva, és szintén MLM -ben árulják a ZEPTEResek. És megveszik emberek, mert változtatni szeretnének, életükön, betegségeiken. Az ellen mért nem emeled fel szavad? Vagy a Kristálylámpa ellen? Igaz, nem a topikban, de itt a fórumon mutatják be, nemes egyszerűséggel használói.
    Én is ezt tettem. Az, meg hogy felvállaltam, hogy igen is érdekelt vagyok benne, számomra a játékszabályokhoz hozzá tartozik.
    Az élet játék is, egyben, hát játszunk. A szabályokat ismernünk kell, és nemcsak azért, hogy betartsuk....  

    Lásd a politikusainkat, hogy vágják, és minden további nélkül át is lépik azokat.

    előzmény:
    agnese (90)
    2006-12-09  09:12
  12. 2006. december 9. 09:1290.
    A probléma inkább azzal van, hogy Te árulod a "multifunkcionális" készüléket ami mindenre  jó! Ismerjük a Bioptron lámpát is, ami hasonló csodaként vonult be a köztudatba, és ma már koránt sem erről szól a dolog! Nem kétlem hogy a kütyüd hatásos bizonyos problémákra, azt sem, hogy a fogyásra igen, hisz tudott az akupunktúra hatékonysága a fogyókúra, és sok más betegség esetében, de ez a sok zöldség amit leírtok Ti, akik ezt áruljátok, és etetitek a jónépet az áltudományos, állítom általatok sem értett rizsaszöveggel, hát rémísztő! Az áráról nem is beszélve! A hirdetéseket pedig külföldről sponzorálják, ez tudvalevő. Ezek akkor hihető adatok, ha mondjuk a szomszédasszony akit naponta látok az mondja, fogyott 20 kf-ot ezzel a kütyüvel,  és látom is rajta, nem pedig az újságba nyilatkozik valaki,még a képeket is kétséggel fogadom! Azért a 65.000,-Ft nem olcsó manapság sem.
    előzmény:
    Ókina54 (88)
    2006-12-09  08:28
  13. 2006. december 9. 08:3589.

    Mindenkitől elnézést kérek a hosszúra sikeredett hozzászólásomért!
    Ha szűszavúan írom meg, akkor nem teljes a kép.

    Én is fontolóra vettem pár éve az akupunktúrát, nemcsak fogyásom miatt. Egyéb Eü gondja volt páromnak, mivel fiatalkori erős lúdtalpa miatt, gerinc görbülete eltorzult, s szerettem volna segíteni elsősorban neki az akupunktúrával. De amikor a kínai orvos feltárta az okokat, és a teljes kezelést, és kiszámoltuk az összeget, amibe ez került volna, szégyenszemre be kellett látnunk, nem a mi pénztárcánknak való a gyógyításnak ez a méltán nagyszerű fajtája.  

    És, én őszintén mondtam nektek azt, hogy félek a tűk tiszatságától. Hogy  AIDS veszély teljesen reális, és ezért sem mertem belevágni, amikor már anyagilag kissé stabilabban álltunk.

    Szép napot mindenkinek!  Anikó
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  14. 2006. december 9. 08:2888.
        

    agnese fejtegette a drágaságát ennek a multifunkcionális, legális, EU.-s engedéllyel rendelkező orvostechnikai eszköznek, amellyel azon túl, hogy fogynunk is lehet, az egész család, tágabb értelemben vett családunk is, önmagunk gyógyítója lehetünk, saját külön akupunktőreivé válhatunk. És a teljes képhez hozzátartozik, a Segédeszköz, amelyben teljes képpel, és meghatározással olvasható a pontkombinációk helye, ahova az irányított mágnesnyalábot tennünk kell testünkön. És vannak eredmények. Volt olyan 40 akárhány éves asszony, aki 20 kg-t fogyott le, 8 hónap alatt. És azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a kilók ezután nem jönnek vissza áfástól, mert nincs jo-jo effektus.   
    előzmény:
    agnese (85)
    2006-12-08  17:40
  15. 2006. december 9. 08:2487.
    Igen.
    Gondolom az nem jelent problémát, ha a másik topikban is ajánlottam figyelmükbe a túlsúlytól és más Eü. gondoktól gyötörteknek a Magnapresset? Netán ez lenne  a gond?  

    Ami meg ennek anyagi részét illeti, csak egy kérdésem lenne!

    Elárulja valaki, aki az akupunktúrás kezelésre jár, mennyi egy, egyetlen egy tűszúrásos kezelés?

    2000 FT?  3000 Ft? Vagy ennél is több? És vajon hányszor kell, mondjuk hetente járni a hatás elérése érdekében? Egyáltalán összességében mennyi kezelés az, ami elégnek mondható?
    10-20, esetleg több? Na és ha 10 elég, meddig tart ki hatása?
    Bocs, a sok kérdésért!

    Ha erre megválaszol bármelyikőtök is, akik jártok akupunktúrára, akkor egy gyors fejben számolás után kiderül mi az olcsó, vagy a drága.
    Tételezzük fel, csak 2500 Ft egy kezelés. Számoljunk az idővel is, amit az oda-vissza útra fordítunk. És, ne feledjük el, hogy valamivel oda is kell mennünk. Ekkor már vígan nem 2500 Ft a kezelés, ugye? Esetleg 3300 Ft?
    Én nem vagyok fejszámoló bűvész, ám azt még a vak is látja, hogy sokkal egyszerűbb egy megfelelően, segítséggel ellátott orvosi eszközt otthon, mindenkinek, bárkinek használni, mint egy-egy embernek a családból elmenni akupunktúrára, vagy bármely gyógyításra. Igen, 150 fajta metegségre nyújt megoldást a Magnapress. És ez azért figyelembe véve pl. /akár a BREMER- mágnestekercses orvosi eszközt is, amely 650 000 Ft-ba kerül, és azt is megveszik emberek, / visszapótolja a hiányzó mágnesességet, multifunkcionális készülék is egyben ezért, egyáltalán, drágának mondható?
    Mi kell ahhoz, ha méregteleníteni kell szervezetünket?
    Sok-sok minden. Tea füvek, különböző más olyan pozitív értelembe vett szerek, mint Colon Cleanse, stb. Az ára húzós. mindegyiknek. Ha a Magnapresst használja az egész család méregteleníti magát, állandóan. Nem beszélve a kialakuló betegségekről, vagy annnak gyógyszer költségeiről.
    De ebbe már nem megyek bele, csak elmélkedtem, vajon mért van az, hogy ennyire szűken látunk mi, magyar emberek dolgokat? Hisz nyílvánvalóan, hosszú távon sosem az olcsó dolgok az olcsók.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_988875 (84)
    2006-12-08  17:27
  16. Torolt_felhasznalo_464887
    Torolt_felhasznalo_464887
    2006. december 8. 18:0186.
    Én jártam már ilyenre, olyanra is, és mind jó volt, de vér sehol nem folyt! A tartóstű nem vált be annyira, sokszor kiesett mire visszamentem, és észrevettem, nem is ugyanoda szúrták mindíg! Most egy elektroakupunktúrás fogyasztót használok otthon, lehet használni helyi fogyasztásra is, én két hónap alatt 5 kg-ot fogytam, és nem is olyan drága, mert 25.000,-FTt, vettünk hozzá akupunktúrás könyvet, és így másra is tudjuk majd használni. De a használatiban is megadják azokat a pontokat, amit kezelni kell, ráadásul nem szúr, csak csípésszerü érzéssel jár. Ajánlják narancsbőrre is, és szerintem jó is lehet, mert nekem is feszesebb a bőröm nint más fogyás után. De bármilyen akupunktúra jó szerintem fogyáshoz. 
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_508909 (82)
    2006-12-07  10:57
  17. 2006. december 8. 17:4085.

    Ez Ókina tegnapi hasonló fogyókúrás topicban megjelent hozzászólásából van:

    MÁGNESTERÁPIÁVal működő akupunkturás módon lévő orvostechnikai készülék. Nincs vér, fájdalom, mert a nyalábba rendezett mágneses erő behatol a test megadott pontjain, és kioldja az Északi pólus Negatív tötésével a fájdalom, vagy díszharmonikus pozitív töltésű elváltozásait. Érted? Az északi pólus negatív, a déli pólus, és minden betegség meg pozitív. A kettő vonzza egymást, így megtisztul a szervezet, Az öngyógyító és anygacsere folyamatok a mágnes rendező elvének köszönhetően harmóniába kezdenek kerülni, visszapolarizálódik a sejtekbe is a rend, leapadnak a zsírpárnák, stb. és az immunrendszer ennek a megindult keringésnek hatására elkezd újra működni. Így az egészsésg és idős kor esetén a fiatalság visszalopakodik életünkbe. Nem véletlenül használt pl. Kleopátra mágneses ékyszereket, diadémja az volt legalábbis. Adott a mágnesnek,  az életre és a fiatalságra ható jótékony hatását dícsérők véleményére és viselte azt.

    Ár: Magnapress Slim, 68 000 párszáz Ft. / egy db Északi pólusos készülék /
    Magnapress M 2 db Északi pólusos készülék, megvan az oka miért kettő, 149 250 Ft;
    Magnapress Mx az ágyú, mert az influenza minden mutánsát bármikor elpusztítja, az 2 db Északi, és egy db Déli pólusú készülék, és mindegyik csak a HASZNÁLATI Útmutatóval együtt érvényes, mert az jár melléjük, nos ez  235 000 FT.
    Az összes Egészségpénztár támogatja. Részletre is megvehető, a Budapest Bank támogat minket. Bérelni is lehet.
    És!!! Az egész családnak 150 betegségére megoldást nyújt.

    Van a Magnapress LIght még, 38 000 Ft ért. 1db Északi mágnes, és mindegyik  5 000 Gauss értékű.
    EU-s minősítéssel rendelkezik.

     Ezt is MLM-es rendszerben árulják, ráadásul piszok drágán! Fogyhattok tőle, 150 betegséget gyógyít! Nem drága igaz?

    Gondolkodjatok el rajta!

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_206308 (1)
    2006-10-05  10:07
  18. Torolt_felhasznalo_988875
    Torolt_felhasznalo_988875
    2006. december 8. 17:2784.

    Bocsi, hogy nem voltam itt, amikor ilyen sorsfordító kérdések kerültek napirendre!  

    Szeretném tudatni mindenkivel, hogy nem félek az Aids-től! Még nagyon sok mindentől nem félek, csak attól félek, hogy ha nem teszek semmit, akkor kövér maradok! 

    Viszont most már megnyugodtam, mert lassan le kell cserélnem a bőrömet két számmal kisebbre!  

    Engem személy szerint érdekel az akupunktúrás készülék, bár én is osztom Miancsi véleményét, hogy nem mindegy, hogy pontosan hova is megy a szuri. Még két ezzel foglalkozó orvos sem tudja ugyanazt az eredményt elérni. Hallottam olyanokról is, akiknek egyáltalán semmi javulást nem okozott ez a kezelés, de ők máshova jártak. Viszont  a készülék előnyeit is látni kell: kényelmes, mert otthon van, és fájdalomcsillapításnál kéznél van.

    Most viszont azt látom, hogy amit a doktornő csinál velem, az három hét alatt szép eredmény, ezért ezt folytatom.   

    Azért várom a készülékesek eredménybeszámolóit! Nem tudnátok véletlenül beszkennelni egy használati utasítást?  

    Köszi előre is! damin

    előzmény:
    Ókina54 (83)
    2006-12-07  21:44
  19. 2006. december 7. 21:4483.
    Most fáradtan estem haza, épp megérdemelt vacsimat költöm.
    Holnap beszámolok kérdéseidről. Most jó éjt neked is, és a többieknek is, szeretettel, persze magamat sem hagyom ki! 
    Anikó
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_508909 (81)
    2006-12-06  20:31
  20. Torolt_felhasznalo_508909
    Torolt_felhasznalo_508909
    2006. december 7. 10:5782.

      azért az akupunkturánál sem folyik ám a vér!!!   

    A magam részéről talán jobban bízom egy többezer éves tudományban, de attól persze lehet, hogy jó a kis kütyüréd!!!

    Számolj be nekünk majd a változásokról, és azért vigyázz magadra a kezeléssel   (az a két centi intervallum nagyon sok, egy olyan helyen, ahol milliméterről milliméterre más szervedet kezelik....)

    üdv ancsi  

    előzmény:
    Ókina54 (78)
    2006-12-06  18:20
  21. Torolt_felhasznalo_508909
    Torolt_felhasznalo_508909
    2006. december 6. 20:3181.

    szia!

    nem olyan vészesek ám a tűk, eleinte én is féltem tőle... 

    diéta nélkül semmilyen fogyókúra nem vihető sikerre, ez biztos... kevesebbet kell bevinned, mint amennyit elégetsz - akkor fogysz, különben nem.

    egyébként azért nem tudom elképzelni, hogy hogyan használod otthon ezt a műszert, mert ezek az akupunkturás pontok milliméternyi távolságra vannak egymástól.... te pontosan honnan tudod, hol kell kezelned magad??? nem félsz attól, hogy mellékezeled magadat????-  Szerintem ez egy kicsit összetettebb tudomány annál, hogy egy "használati útmutató" elolvasásával tudjál kezelni magadon különféle dolgokat...  

    (a doktornő, akihez járunk már hosszú évek óta ezzel foglalkozik, és magának nem tud kezelést csinálni, mert azt mondja, h nem mindegy, melyik pontot kezeli, és hát,,,, nem lát bele a saját fülébe---ez logikus)

    de ez csak az én véleményem, ettől függetlenül, sok sikert kívánok hozzá, és számolj be itt a fórumon az eredményekről!!!!

                    

    előzmény:
    Ókina54 (77)
    2006-12-06  18:10
  22. Torolt_felhasznalo_508909
    Torolt_felhasznalo_508909
    2006. december 6. 20:2480.

      azt hiszem, most feladom!   

    Nem félek az Aids-től, mert ezek az eszközök megfelelően fertőtlenítve vannak.

    Ezzel a hozzáállással szülés alatt is elkaphattam volna bármit, mert olyan orvosi eszközökkel nyúlkáltak belém, amit másnál is használtak... vagy úgy gondolod, hogy minden műtéthez külön szikét, fogót, szorítót, stb -t használnak minden embernél ?   de említhetnék egy fogászati kezelést is.... vagy orr-fül-gégét----de akár csak egy háziorvost is...

               

    valaki segítsen! damin hol vagy?

    előzmény:
    Ókina54 (78)
    2006-12-06  18:20
  23. Torolt_felhasznalo_576662
    Torolt_felhasznalo_576662
    2006. december 6. 19:2379.

    Sziasztok!

    LÉgyszi SEGÍTSETEK! Valóban működik az akupunktúrás készülék?

    Több fajta is van? Légyszi akinek bevált írjon az e-mailemre! Már nagyon el vagyok keseredve, mert szülés óta 25kg itt ragadt!

    köszönöm a fáradozást előre is!

    címem: nerzsi@citromail.hu">enerzsi@citromail.hu

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  24. 2006. december 6. 18:2078.
    Jaj, olyan szőrnyűet kérdezek: Nem féltek az AIDS től?

    Engem ez a félelem vitt rá, hogy olyat keressek, ahol nem szúrnak belém mások által használt tűket.
    Én ezér esküszöm a Mágneses orvosi eszközre. Úgy hatol bele testembe a nyaláb, hogy nem fáj, nincs vér.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_508909 (16)
    2006-11-14  10:46

Címlap

top