Amway véleménygyűjtés

imrinko
Létrehozva: 2006. július 26. 13:05

Üdv mindenkinek!

Olyan emberek véleményét szeretném megismerni, akik Amway tanácsadók voltak. Valaki engem is beszervezne, de a dicshimnusz mellett a valós tapasztalatokra is kíváncsi lennék.

291 hozzászólás
 1. 1417179112
  Offline
  2014. november 28. 13:56291.

   

  1. 

  Azt pedig tudd meg, hogy az utolsó napokban nehéz idők állanak be.  2. 

  Mert lesznek az emberek magukat szeretők, pénzsóvárgók, kérkedők, kevélyek, káromkodók, szüleik iránt engedetlenek, háládatlanok, tisztátalanok,  3. 

  Szeretet nélkül valók, kérlelhetetlenek, rágalmazók, mértékletlenek, kegyetlenek, a jónak nem kedvelői.  4. 

  Árulók, vakmerők, felfuvalkodottak, inkább a gyönyörnek, mint Istennek szeretői.  5. 

  Kiknél megvan a kegyességnek látszata, de megtagadják annak erejét. És ezeket kerüld.
     előzmény:
  imrinko (1)
  2006-07-26  13:05
 2. Torolt_felhasznalo_575141
  Torolt_felhasznalo_575141
  Offline
  2013. július 3. 22:47290.

  AZ AMWAY A LEGBIZONYTALANABB ÜZLET A VILÁGON!!
  Rohadtul nincs arányban a beleölt pénz, idő és  munka  azzal, amennyit hazudoznak össze-vissza a szponzorok,hogy te majd mennyit fogsz keresni. Ámítani azt tudják az embert rendesen.
  Ahhoz értenek, de a korrektséghez nem!!!!!!!!!!!!!
  Kész átverés az egész, nagy marha aki csinálja.
  Nekem van egy munkahelyem, ahol megbecsülnek és hónapról hónapra tisztességesen kifizetik azt a pénzt, amit megigértek, amiért megdolgoztam sőt halkan mondom egy picit még többet is,MERT TUDJÁK MENNYIT ÉREK!!!!!!!!
  NA AZ AMWAY NEM ILYEN!!
  Az Amway bizonytalan,komolytalan, te gályázhatsz de az álmaidat úgysem ezzel éred el, maximum ők az álmaikat elérhetik azzal, ahogy te kihajtod magadból a szuszt. Undorító,hogy mindenért fizetni kell, az előadásokért, a könyvekért, az utazásokért,a lemezekért,MINDENÉRT, KÉSZ KISZSÁKMÁNYOLÁS AZ AMWAY!!!

  DUPLANULLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Én a termékeitől sem vagyok elájulva, a fogkeféjük 3000 Ftért olyan silány, hogy egyetlen fogmosás után szanaszét hajlott a sörtéje.!!! )
  Nesze neked Amway-hát erre aztán büszkék lehettek!!!
  Szégyen-gyalázat.

 3. Szán Hozé
  Offline
  2013. március 2. 13:35289.

  Tíz MLM igazság

   

  1. Az emberek 99.9%-a, akik csatlakoznak az Amway/Quixtar és más MLM cégekhez, sohasem profitálnak belőle. A veszteségek olyan nagyok, hogy ezek a sémák nem nevezhetők legitim üzleti lehetőségeknek.

   

  2. Megnyerni a jelentkezőt a csatlakozásra, amelyikben gyakorlatilag mindenki veszíteni fog, csak becsapással lehetséges. A szervezők nem mondják el az igazságot.

   

  3. A csúcson levők alapvető tényeket hallgatnak el az új tagoktól, mint az átlagos jövedelem, a költségek, a fluktuáció aránya, és hogy milyen sok bonust kapnak ők ott fent. Nem mondják el, hogy honnan is jön valójában a pénzük, ami legtöbbször az oktató anyagok eladásából vagy más országbeli szervezésekből származik.

   

  4. Nagyon kevés terméket adnak el végfelhasználóknak. Azok, akik megveszik, inkább egy "üzeleti lehetőség" miatt teszik ezt.  Ezért ez az üzlet nem direkt eladás. (direct selling), hanem inkább egy hamis üzleti lehetőség reklámozása.

   

  5. Az emberek több mint 50%-a kilép már az első évben. Ezért pusztán a beszervezésből pénzt szerezni hosszú és költséges fáradozás. Amikor valaki elindul hálót építeni, már ő maga is egy hatalmas alsóvonal legalján van. Csak kevesen juthatnak fel.

   

  6. Azon kevesek, akik a piramis csúcsán indultak, vagy az a néhány, aki felmászott a csúcsra, közvetlenül a legutoljára csatlakozott, veszteséget elszenvedő tagoktól szerezték a pénzüket.

   

  7. A motivációs előadások, könyvek, és kazetták egy titkos üzlet részei, amit a piramis szervezői futtatnak. A megvásárolt eszközök nem növelik a tagok esélyét a sikerre, mindez csak hozzáadódik a veszteségekhez.

   

  8. A tagok ezekkel az eszközökkel nem lesznek feltétlenül sikeresek az MLM üzletben, inkább csak elköltik a pénzüket ezekre a dolgokra. Azt bizonygatják nekik, hogy sikeresek lesznek, és ez az üzlet nagy lehetőség a számukra. Ez mind hamis állítás.

   

  9. Ezek a sémák évente egyre több embert vonzanak magukhoz, de sokan ki is lépnek. Több évig működhetnek egy területen, mielőtt elindulnának más területek felé újabb embereket toborozni. (telítődés) Ahogy a múködésük hosszabodik, egyre több embert ér kár.

   

  10. A fő ok, amiért az USA kormánya nem nyomoz ezek után a piramisok-hazugságok és tisztességtelen praktikák után, az az, hogy ezeknek a sémáknak a szervezői nagy összeggel járulnak hozzá a politikusok politikai kampányához. Ezért a fogyasztóknak kell vigyázni magukra. Csak azért, mert az Amway/Quixtar ellen nem emel vádat a kormány, még nem jelenti azt, hogy törvényes is lenne, vagy hogy folyton pénzt fogsz keresni belőle.


  http://www.falseprofits.com/Americanscam.html

  idézet:
  ativeclod (114)
  2006-07-26 19:53:20

  Az idézett felhasználó nagyon jó gondolatokat fordított le, ezért mindenképpen bekvótálom a posztját, mielőtt belekezdenék a véleményem megírásába.

   

  Én például személyes tapasztalatokkal rendelkezem az Amway károkozó üzletpolitikájával kapcsolatban. 

   

  Engem is megpróbáltak beszervezni a hálózatba, még 2007-ben, holott akkor még be sem töltöttem a 18. életévemet. Megkörnyékeztek azzal a tudattal, hogy kiskorúságomban jóhiszemű vagyok és manipulálható (egyébként nem voltam az, így semmit sem értek el nálam). 

   

  Ha jól tudom, ezek az emberek diamond vezetők a hálózaton belül, konkrétan róluk van szó:

   

   

  Egy egyszerű angol nyelv szakos tanárról, és egy orvosról van szó, mégis az Amway-es bemutatkozójukban azt írják magukról, hogy nehezen tudják elkölteni a sok pénzüket (nyilván könnyebben menne ez, ha néha eleget tennének adófizetési kötelezettségeiknek is). Azzal kérkednek, hogy 4 darab Lexus márkájú személygépkocsival rendelkeznek. Csak úgy mellékesen megjegyezném, hogy ebből már kettőt össze is törtek. Egy bizonyos forrás szerint ebben az időszakban megközelítőleg havi 10 millió forintos (!) bevételre tettek szert. Ilyen mértékű jövedelmekre még multi cégek vezetői is csak jó esetben számíthatnak. 

   

  Ezek az emberek képesek voltak több száz kilométert is megtenni csak azért, hogy 1-1 embert beszervezzenek az Amway hálózatába. Sokakat "mézes" és irreális ígérgetéseikkel háloztak be a siker érdekében. Volt olyan is, akit teljesen be tudtak hálózni, az illető feladta értük stabil vidéki életét, munkáját, ingatlanját, budapesti albérletbe költözött, hogy nekik dolgozzon. Hónapról hónapra bebizonyosodott, hogy igéreteik nem fedik a valóságot, az illető szépen lassan tönkrement, ingatlan és munka nélkül maradt. 

   

  A rózsadombi luxuslakásukban körülbelül 10-15 embert foglalkoztattak feketén, nem jelentettek le senkit sem. A háztartásban és a ház körül minden munkára külön külön más személy állt rendelkezésre: takarítás, kertgondozás, rendszergazdai feladatok, adminisztratív feladatok, kutyanevelés, medencetakarítás, autóápolás, fuvarozás...stb. Külön rendezvényszervezőjük is volt, természetesen feketén. 

   

  Körülbelül 2009 környékén az Amway szépen lassan elkezdett haldoklani, így a fentebb említett Amway diamondok egyszerre leépítették ezek a dolgozókat, akik gyakorlatilag így végkielégítés és munka nélkül maradtak. Természetesen ez az ő hibájuk is, mert fekete munkájuk révén nem élvezhették az állam nyújtotta védelmet munkáltatójukkal szemben.

   

  Ha valaki jól megfigyeli, az Amway-es rendezvények is csak a vezetők csillogását és "erőfitogtatását" szolgálják, a legalsóbb tagok képzése csak huszadrangú. Sokszor potom hozzávalókból sokszorosították az oktató anyagokat egy megbízott személy garázsában, majd a sokszorosáért értékesítették azokat. Természetesen ezen folyamat is teljesen fekete volt, de mint az a bekvótált felhasználó is megírta, a teljes kooperáció miatt az állam gyakorlatilag szabad kezet ad ennek a hálózatnak.

   

  A tapasztalataim alapján az általam leírtak több pontban is visszatükrözik az idézett szöveg tartalmát. Mindenki vonja le a saját következtetéseit az Amway-el kapcsolatban. Személy szerint nekem ezek az emberek jelentős morális és anyagi kárt okoztak a szüleim révén, csak azért, mert a saját érdekeiket tartották szem előtt.

  előzmény:
  ativeclod (114)
  2006-07-26  19:53
 4. Torolt_felhasznalo_577140
  Torolt_felhasznalo_577140
  Offline
  2012. augusztus 2. 05:11288.
  Igazad van , meg kell tanulnom,Nem vagyok  tutyimutyi, csak udvarias. Most már elutasítom a naponként jelentkező alapítványokat is. Az az erőszakos vigéc stílus, ami most kezd eluralkodni nálunk is, nekem visszataszító. Idegeneket nem engedek be a házamba
  előzmény:
  semiramis (287)
  2012-08-02  01:34
 5. semiramis
  Offline
  2012. augusztus 2. 01:34287.

  alapvetö a kerdes: gyengelkedett a geped? latogatasra volt szüksege? piritosra citromos teaval?  

   

  telefonal ("bejelentkezik"), megkerdezi, hoyg van - te meg megmondod, hoyg tökeletesen egeszseges, köszönöd a kerdest. nem, mas produktumra momentan nem gondoltal, de köszönöd, hoyg figyelmesen felhivtak. igen, termeszetesen hivni fogom Önöket/Önt, ha barmifele gondom, kerdesem vagy kivansagom volna. viszonthallasra.

   

  "bejelentkezni" CSAK ahhoz lehet, aki nem tanulta meg, hoygan kell/lehet udvariasan nemet mondani.

   

  megismetlem: sajat erdekedben tanuld meg. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_577140 (285)
  2012-08-01  11:12
 6. semiramis
  Offline
  2012. augusztus 2. 01:29286.

  eleg baj, hogy nem ugy neveltek. de ha nem ugy neveltek, akkor kesöbb meg kell tanulni. sajat erdekedben. nem kell udvariatlannak lenni, de hatarozottnak igen. nem kell olyat tenned sajat idödben, sajat lakasodban, amihez semmi kedved. a tutyimutyisag, önmagad fel-es megadasa NEM egyenlö az udvariassaggal. mindigis tutyomutyisag marad, aminek soran tökeletesen hatterbe szoritod önmagadat. nagyon egeszsegtelen.

   

   

  felallsz, megegyszer köszönöm szepen, hoyg idefaradt, igen figyelmes a cegtöl, hoyg eladott gepeire ennyire figyel. örülök neki, mert ez szamomra azt közvetiti, hoyg a vasarloközönseg Önöknek fontos. idöröl idöre tajekozodom aruikrol, ugye jelentkezhetek Önnel, ha valamire szüksegem van? meg egyszer köszönöm szepen, hoyg idefaradt. viszontlatasra, tovabbi kellemes delutant. ennyi idö alatt ki is kisered.

   

   

  ez a nagyonnagyonnagyon udvarias forma. ha hatarozott vagy, eszebe sem jut tiltakozni es kapaszkodni a fotel karfajaba.

   

  innentöl elindulva szamtalan verzio van, egeszen a meghatarozobb, am meg mindig udvariasnak szamito köszönöm, nem kerek semmit, megkerem, faradjon  ki a lakasombol-ig vagy a sajnos mennem kell, viszontlatasra!-n at a hatarozott kerem, tavozzon -ig. ami abszolut helyenvalo, ha az illetö a szep es finom hangokra nem fogekony.

   

   

   

  sajat erdekedben (nemcsak erre a szituaciora) gyakorolj! (különben mindenki kihasznalhja a tutyimutyisagodat. 

   

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_577140 (285)
  2012-08-01  11:12
 7. Torolt_felhasznalo_577140
  Torolt_felhasznalo_577140
  Offline
  2012. augusztus 1. 11:12285.
  Azért engedtem be, mert a cégtől már vettem egy jó gépet, és annak az ellenőrzése ürügyén jelentkezett be. Csak úgy az utcáról és sem engedek be senkit. Azért nem zavartam el, mert nem úgy neveltek, hogy ezt meg tudjam csinálni
  előzmény:
  semiramis (284)
  2012-08-01  05:49
 8. semiramis
  Offline
  2012. augusztus 1. 05:49284.

  söt, kerdezek mast: miert engedted be?! 

   

  kinyitod az ajtot, latod, hoyg csodaszönyeges-es-csodalampaskereskedö,  jehova tanuja vagy partpolitikai szavazatszervezö - es becsukod szepen az ajtot. 

   

  ennyi. 

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_577140 (282)
  2012-08-01  05:24
 9. semiramis
  Offline
  2012. augusztus 1. 05:46283.
  csak rajtad mult, hoyg ott ült tovabbi 2 orat. miert nem tessekelted ki? 
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_577140 (282)
  2012-08-01  05:24
 10. Torolt_felhasznalo_577140
  Torolt_felhasznalo_577140
  Offline
  2012. augusztus 1. 05:24282.

  Nekem nagyon rossz véleményem van erről az üzleti  stílusról,. Nem konkrétan erről a cégről.hanem a tolakodó erőszakos otthonba betörő stílusról. Fiam is bedőlt ennek, végül , ha a rokonok meglátták, az volt az első szavuk " nem veszünk semmit " .Rengeteg pénz költött tréningekre, rengeteg időt buta szöveg megtanulására , végül szerencsére abbahagyta. Abból a pénzből, amibe került a " továbbképzés " és abból az időből , amit erre fordított , még egy diplomát szerezhetett volna.

  A legnagyobb vesztes az a neves közgazdász, akit azért utasított el a közvélemény a miniszteri széktől, hogy mosóporárus.

  Lenne mesélni valóm egy másik cégről, akinek vigéce víztisztítót akart rám sózni. Első percben megmondtam nem veszek. Utána még 2 órát töltött itt nálunk, és hiába mondtam , hogy biztosan nem veszek, addig itt erőszakoskodott , amíg a betanult mondókáját, buta trükkjeit végig nem

  játszotta . 

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_653692 (280)
  2012-04-17  13:21
 11. Torolt_felhasznalo_653692
  Torolt_felhasznalo_653692
  Offline
  2012. Április 17. 13:21280.

  Szia!

  Körülöttem többen belevágtak barátok, rokonok. Aztán a padláson penészedtek meg a termékek, mert nem tudták eladni.

  Csak akor érdemes belevágnod, ha hajlamos vagy elfogadni az agymosást. Ha fennhangon, tömegben kiabálod "megcsinálom!", "Én vagyok a legjobb!"

   

  Kereshetsz vele, de aki a sok pénzt zsebreteszi az nem te leszel, hanem a piramis csúcsán a nagy Ő. Sok embert kell hatásosan meggyőznöd, hogy ez a legjobb és ennél nincs semmi csodálatosabb termék.

  Arra azért számíts, hogy a barátaid egy része kerülni fog, nehogy vásárolniuk kelljen.

   

  Én messziről kerülök minden mlm-est és a termékeiket is!

  Ami jó, azt megveszem a boltban és ami jó, azt merik ott is árulni. Ehhez nem kell betörni családi otthonokba, előadást tartani, szájhagyomány útján is elterjed, mi a jobb.

   

  Az Amway árai pedig valóban nem az átlag magyar fizetéshez vannak kitalálva, de én még nem láttam olyan világvégi magyar falut, ahol ne lett volna mindenkinek mágneses derékalja.

  Szóval vannak esélyek, csak jó helyen kell keresned őket.

   

  (nekem mindenkim kiszállt már évekkel ezelőtt,úgyhogy a legfrissebb infókat nem ismerem)

   

   

   

   

 12. Zoli56
  Offline
  2012. Április 17. 13:03279.

  Ezeket a cikkeket kóklerok írták.

   

  Midnen üzletkötői munka lényege, a motiváció és a motiválás a motiválhatóság. a munka pedig egyszerű, de ezzel nem azt akarom mondani hogy könnyű.

   

  előzmény:
  ativeclod (3)
  2006-07-26  13:21
 13. szabipit
  Offline
  2010. június 6. 22:15277.

  Nincs mit!

  Kérdezz bátran!!

  Amikor a vendég oldalra kalauzolsz valakit ugye bekell írnia a nevét és az általad megadott azonosítót.Ha ezzel belép akkor csak az Ajánlott eladási árat látja a vendég a beszerzési árat nem.

  Próbáld ki hogy te is a vendégoldalon lépsz be beírsz egy nevet és beírod az azonosítód és lépj be ezzel és akkor meglátod hogy az eladási ár lesz csak kinn.

  előzmény:
  GBMeli (276)
  2010-06-06  16:03
 14. GBMeli
  Offline
  2010. június 6. 16:03276.

  Köszi a választ!

   

  Még lenne kérdésem.

   

  Van ez az internetes oldalam, ahol látom a kisker és nagyker árakat is...

  Ha megadom a kódomat valakinek, látja mindkettőt... 

  Jól értem? Olyan nincs hogy csak azt az árat látja amin el akarom adni neki a termékeket?

  előzmény:
  szabipit (275)
  2010-06-03  11:38
 15. szabipit
  Offline
  2010. június 3. 11:38275.
  Arra elfelejtettem válaszolni hogy mi az az Amagram. Az Amagram az Amway által negyedévente megjelentetett hivatalos magazin, amiből üzleti híreket, Amway híreket tudhatsz meg és beszámolnak a várható kedvezményekről is.
 16. szabipit
  Offline
  2010. június 3. 11:35274.

  Szia!

   

  Az a 10500Ft amit kifizettél azért te kaptál egy internetes webáruházat, ahova a potenciális társakat,vásárlókat irányíthatod és megnézhetik a termékeket és információkat olvashatnak. Ezen az oldalon tudsz rendelni termékeket.

  A belépésnél sztem elmondták neked lehet hogy elkerülte a figyelmed hogy 2400ft a papír költség, amit te ezen az egészen elbukhatsz úgymond, ha nem jön be a dolog.

  Az Amagramot ezentúl minden negyedévenként küldeni fogják neked, amíg aktív leszel.

   

  Remélem örömödet leled a termékekben és ha mégis elhatároznád hogy foglalkozol vele ahhoz pedig sok sikert!

   

  előzmény:
  GBMeli (273)
  2010-06-03  11:14
 17. GBMeli
  Offline
  2010. június 3. 11:14273.

  Sziasztok!

   

  Én most léptem be :-)

  Nem hiszem hogy "kereskedni" fogok vele... Csak veszek magamnak meg szüleimnek pár cuccot...

  Én befizettem 10.500 Ft-os kezdő csomagot vagy mit, és rendeltem pár terméket.

  Meg is kaptam őket, de még hozzáírtak kétszer 800 Ft-os Amagram-ot.

  Nem tudom az mi???

  Kaptam a csomagban prospektusokat, leírásokat a termékekről... Ezek tök jók amúgy.

  De ha a prospektusokért kellett fizetnem plusz 1600 ft-ot, akkor mire fizettem a 10500- at?

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_390011 (0)
  2010-05-29  10:40
 18. szabipit
  Offline
  2010. május 1. 10:40272.

  Sziasztok!

   

  Remélem visszatalálnak az amwayesek ebbe a topicba meg azok is akik tanácsot kérnek, mert szívesen beszélgetnék veletek.

 19. heroms
  Offline
  2010. január 27. 19:57271.

  Ha nem csinálsz semmit, nem is történik semmi.

  Ha akarsz, vásárlolhatsz kedvezményes áron.

  Ha azt sem akarsz, akkor a jelentkezéstől számítva fél éven belül visszaküldheted a kezdőkészleted, és visszakapod az árát.

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_346030 (270)
  2009-11-10  16:21
 20. Torolt_felhasznalo_346030
  Torolt_felhasznalo_346030
  Offline
  2009. november 10. 16:21270.

  Beléptem az amwaybe, mert egy jó ismerősöm kezdte el, és csak azért mert neki akartam ezzel jót, nem magamnak, illetve karácsonyra veszek pár dolgot a nyitó csomagbol. De másnapra már iszonyuan megbántam, mert nem tudom hogy fogadják azt, hogy énn totál passzívan állok a dolgokhoz. Legszivesebben visszacsinálnám az egészet.

  Azt nem tudom mi van akkor ha az ember egyáltalán nem foglalkozik a dologgal, miután belevágott ? Az hogy bebukom a nyitócsomagot, nem érdekel. Gondolom jópáran feladják a küzdelmet. én ezt csináltam pár éve és ez nekem nem működik....

  előzmény:
  adri-N (264)
  2008-04-08  20:15
 21. Torolt_felhasznalo_969235
  Torolt_felhasznalo_969235
  Offline
  2009. november 2. 18:27269.

  Sziasztok!

   

  Van valaki, akinek lenne kedve Amwayről beszélgetni? Fél éve vagyok termékforgalmazó a párommal és gondoltam megoszthatnánk egymással érdekes ötleteket, tapasztalatokat, véleményeket.

  Örülnék, ha írnátok.

 22. anyós2
  Offline
  2009. június 15. 11:33268.

  Amway-esek, légyszi segítsetek. Kellene pár infó egy-két termékkel kapcsolatban.

  Sopron környékiek előnyben :)

 23. adri-N
  Offline
  2008. Április 8. 20:15264.
  engem is érdekelne egy amway.es könyv. Ha nem halt még be a topic és vannak akik ezzel foglalkoznak írjanak
  előzmény:
  imrinko (1)
  2006-07-26  13:05
 24. szofja
  Offline
  2008. Április 8. 19:53263.

  Sziasztok!

  Nagyon nagy szükségem lenne olyan emberek segítségére, akik belülről ismerik az Amway-rendszert.Nagyon fontos!Légyszi írjatok priviben.(minél többen)

   

  Köszi előre is.

 25. zorcsa
  Offline
  2008. március 26. 18:17262.

  Sziasztok!

   

  Él még a topic vagy érdeklődés hiányában elmaradnak a "további előadások"? Szívesen olvastam a hozzászólásokat - én is beleestem egy csapdába, és ahogy elnézem nem vagyok ezzel egyedül. Mindenesetre nem adtam fel és megtaláltam a helyem.

   

  Üdv.

  Zorcsa

 26. Torolt_felhasznalo_335785
  Torolt_felhasznalo_335785
  Offline
  2008. február 23. 15:41261.

  Igen ismerősek, már a másik fórumban is beszélgettünk, vagyis olvastuk egymást   AZ én bőröm dettó ugyan iylen. Nemrég hozta helyre a bőrgyógyász. AZért még most is előjön egy-két ragya   

  Biztos olvastad, hogy a favoritjaim az Artistry zsíros bőrre való lemosó + tonik, bár most vettem egy Bioderma H2O (örökké hajt a kíváncsiság   ) Meg még a pórustisztító maszkját is nagyon szeretem az Artistrynek. Ezenkívül még sokmindent használunk Amwayéktől, de most nem írok kisregéynt, gondolom nem bánod   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (260)
  2008-02-23  15:13
 27. Torolt_felhasznalo_333816
  Torolt_felhasznalo_333816
  Offline
  2008. február 23. 15:13260.
  Eddig nem igazán használtam, de ehhez hozzájárul, hogy enyhe-közepesen aknés a bőröm. (Most már inkább enyhén.) Vagyis még a zsíros bőrnél is speciálisabb ápolást igényel. Most a SC Intense LIne DEfensét használom, és az Avene Diacnealt. (Ismerősek, ugye?)

  Arcmosás végett pedig a La Roche Posay Lipicar szilárd szappanját száraz bőrre.


  SZóval tonikban, arctisztítóban, esetleg hidratáló krémben nézelődök más márkák felé...az éjszakai hámlasztóim fixek.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_335785 (258)
  2008-02-23  15:00
 28. Torolt_felhasznalo_333816
  Torolt_felhasznalo_333816
  Offline
  2008. február 23. 15:13259.
  Eddig nem igazán használtam, de ehhez hozzájárul, hogy enyhe-közepesen aknés a bőröm. (Most már inkább enyhén.) Vagyis még a zsíros bőrnél is speciálisabb ápolást igényel. Most a SC Intense LIne DEfensét használom, és az Avene Diacnealt. (Ismerősek, ugye?)

  Arcmosás végett pedig a La Roche Posay Lipicar szilárd szappanját száraz bőrre.


  SZóval tonikban, arctisztítóban, esetleg hidratáló krémben nézelődök más márkák felé...az éjszakai hámlasztóim fixek.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_335785 (258)
  2008-02-23  15:00
 29. Torolt_felhasznalo_335785
  Torolt_felhasznalo_335785
  Offline
  2008. február 23. 15:00258.
  Ha már így fellendült a topik, amúgy használsz valamilyen termékeket? Vannak tapasztalataid?  
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (256)
  2008-02-23  14:57
 30. Torolt_felhasznalo_335785
  Torolt_felhasznalo_335785
  Offline
  2008. február 23. 14:59257.
  Sok sikert hozzá, remélem találsz egy olyan ágat (hasonlót a mienkhez) ahol normálisan és etikusan lehet dolgozni és nem erőszakoskodnak,  és minden rendben lesz!   
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (256)
  2008-02-23  14:57
 31. Torolt_felhasznalo_333816
  Torolt_felhasznalo_333816
  Offline
  2008. február 23. 14:57256.
  Így teszek majd.

  Egyébként tudom, hogy nem mindegyik ág ilyen...mert régebben már végighallgattam egyszer a felvezető szöveget, más előadásában, és sokkal kellemesebb benyomásaim támadtak annó...csak akkor nem állt még rendelkezésre tőkém a belépéshez.
  Mindenesetre először megszabadulok ettől az ágtól, aztán majd körbenézek.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_335785 (255)
  2008-02-23  14:40
 32. Torolt_felhasznalo_335785
  Torolt_felhasznalo_335785
  Offline
  2008. február 23. 14:40255.

  Hát ha át akarnak verni, mondd meg nekik, hogy tudod, hogy annyiba kerül! AZért ne szórakozzanak már, ez a baj, most miért akarják átverni az embert:??   Mi még soha nem akartunk senkit becsapni a  saját hasznunkra...... 

  Szewrintem semmiképpen sem lépj be hozzájuk, hogyha már eleve iylen gázosan indítottak, lehet később teljesen rádszállnak.

  Keress inkább olyan embert, aki tiszteségesen csinálja, hidd el rengetegen vannak  

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (251)
  2008-02-23  14:18
 33. Torolt_felhasznalo_333816
  Torolt_felhasznalo_333816
  Offline
  2008. február 23. 14:40254.
  -megfelelő
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (253)
  2008-02-23  14:40
 34. Torolt_felhasznalo_333816
  Torolt_felhasznalo_333816
  Offline
  2008. február 23. 14:40253.
  Vendég-kódom nekem is van, de azon a afelületen kevesebb infót nyújtanak.
  Köszi, ha az oldalon szerepel, az a legmegfelelőbb megfelelő referencia.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_335785 (252)
  2008-02-23  14:34
 35. Torolt_felhasznalo_335785
  Torolt_felhasznalo_335785
  Offline
  2008. február 23. 14:34252.
  Én az amway oldalán néztem meg, hogy 1900, beléptem Anyu jelszavával   
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (251)
  2008-02-23  14:18
 36. Torolt_felhasznalo_333816
  Torolt_felhasznalo_333816
  Offline
  2008. február 23. 14:18251.
  MÉg annyit kérdeznék, hogy hol lehet utánanézni annak, hogy a Jelentkezési csomag 1900 Ft?

  Mert én elhiszem, de annak alapján, hogy a 60 ezres csomagot meg akarták vetetni velem, ebből kiindulva félek, hogy az általam átvett Jelentkezési csomagot többre taksálják.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_335785 (246)
  2008-02-23  14:00
 37. Torolt_felhasznalo_333816
  Torolt_felhasznalo_333816
  Offline
  2008. február 23. 14:11250.
  A leírásod alapján a Jelentkezési csomagot kaptam meg...köszönöm aleírást.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_335785 (246)
  2008-02-23  14:00
 38. Torolt_felhasznalo_333816
  Torolt_felhasznalo_333816
  Offline
  2008. február 23. 14:08249.
  A másik, amit kavartam, hogy a Jelentkezési csomag és a Kezdőkészlet közt mi a különbség....
  vagyis gőzöm sincs, most melyiket kaptam meg..elvileg a Jelentkezési csomagot kellett megkapjam, hiszen még nem fizettem semmit.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (247)
  2008-02-23  14:06
 39. Torolt_felhasznalo_333816
  Torolt_felhasznalo_333816
  Offline
  2008. február 23. 14:06247.
  Így már világos!!!

  vagyis a Kezdőcsomagot(termékek) csak az veszi meg, aki szükségét érzi ennek... a Kezdőkészlet meg prospektus, árjegyzék..stb...

  az zavart meg, hogy a szabályzat szerint a kezdőkészletet elvileg akkor kapja meg az ember, miután az Amway elfogadta a szerződést és kifizetésre került a kezdőkészlet....nos, én nem fizettem ki semmit és a szerződést se küldtük be...méfis megkaptam.

  Köszönöm a felviágosítást....akkor jól át akartak vágni.
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_335785 (245)
  2008-02-23  13:58
 40. Torolt_felhasznalo_335785
  Torolt_felhasznalo_335785
  Offline
  2008. február 23. 14:00246.

  Azért a Jelentkezési csomag nem egy-két prospektust tartalmaz  

  A Jelentkezési csomag tartalma 2007 március 1-től:

  Indulás az Amwayjel – papírdosszié Új, Az Amwayről röviden brosúra– részletes áttekintést ad az üzleti lehetőségről. A kiadvány külön is megvásárolható, hogy segítse a független vállalkozókat új jelöltek bevezetésében Üzletviteli szabályzat, Etikai kódex, Független vállalkozói honlappal kapcsolatos irányelvek, Zéró tolerancia politika – ismerteti az etikus üzleti magatartáshoz nélkülözhetetlen alapelveket, hogy a független vállalkozók a lehető legnagyobb biztonsággal dolgozhassanak az üzletben Amway Termékkatalógus ÚJ Kiegészítő termékkatalógus Amway Árjegyzék A/4-es boríték – nyomtatványok tárolására Kombinált Jelentkezési lap és Első rendelési nyomtatvány – AMWAY Online regisztrációval Bankkártya-megállapodás Válaszboríték Új Kedvezményes termékcsomagokat bemutató szórólap – az első rendelést könnyíti meg, az Amway legnépszerűbb termékeivel és vásárlási kedvezménnyel IMC modellt bemutató melléklet – a státusokról és a hozzájuk kapcsolódó kedvezményekről, lehetőségekről

  A jelentkezési csomag 1900 Ft-ba kerül, a Kezdőkészlet az megint egy más dolog, az kerül 10 ezer forintba! 
  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (242)
  2008-02-23  13:29
 41. Torolt_felhasznalo_335785
  Torolt_felhasznalo_335785
  Offline
  2008. február 23. 13:58245.

  Igen, scak az "kötelező" a termékcsomag nem!!! Na látod arról beszéltem, hogy vannak emberek akik vetítenek és elferdítik az igazságot (mint az is aki téged be akar léptetni) sajnos ezért oylan össze-visszásak a vélemyének az Amwayről.

  Tehát akkor mégegyszer:

  A KEZDŐKÉSZLET nem egyenlő a Kezdőcsomaggal. A Kezdőcsomagot (amiben a termékek vannak) nem kötelező megvenni!!!! 

  A másik pedig az, hogy egyátalán nem kötelező üzletet építeni. Az én családomban sem építenek üzletet, kizárólag csak a terméket "értékesítik"  

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (239)
  2008-02-23  13:16
 42. Torolt_felhasznalo_335785
  Torolt_felhasznalo_335785
  Offline
  2008. február 23. 13:53244.

  Igen, valóban ezt írja, de KEZDŐKÉSZLET nem egyenlő a KEZDŐCSOMAGGAL!!!!!  

  A kezdőkészlet tartalmazza az "irodalmi" anyagokat (Katalógusm árjegyzék) Ez kerül 10-ezr forintba, tulajdon képpen ez a belépés ára.

   

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (232)
  2008-02-23  12:58
 43. Mystic
  Offline
  2008. február 23. 13:40243.

  Nézd, szerintem igazából azt kell eldöntened, hogy 1. valóban nem akarsz üzletet építeni? 2. ha csak vásárló szeretnél lenni, csak saját magad számára vagy esetleg tágabb körben? És majd ennek függvényében tudod igazából eldönteni, hogy kell-e ez Neked? (látod, ha tavaly megújítottam volna a tagságomat, most simán fel tudnám ajánlani, hogy megveszem Neked, amire szükséged van

  előzmény:
  Torolt_felhasznalo_333816 (240)
  2008-02-23  13:19
1 2 3 4 5