Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Iskolai orvosi vizsgálat

TG
TG
Létrehozva: 2021. május 13. 18:12

Ma volt a fiam iskolaorvosi szűrővizsgálaton. 15 éves.


Mezítláb, boxerban kellett bemenni, egyszerre 3-an.


Majd a boxert is levenni.


Normális dolog ez???

  1. 2021. május 27. 23:587.

    Az, hogy többen vannak bent...hát az idő hiánya miatt. Valószínűleg sietett a kolléga/kollegina.


    Zokni? Nem minden esetben lehet zokniban a bokasüllyedést/ lúdtalpat észrevenni. 


     

    előzmény:
    TG (6)
    2021-05-15  16:15
  2. TG
    TG
    2021. május 15. 16:156.

    Üdv!


    Meghallgatta őket, hasat nyomkodott, gerincen ujját húzta végig. Majd az alsó levetése után a fitymát felhúzta, a herét tapogatta. És így körbe kellett fordulni. A fiam megalázónak gondolta.


    A dolog, amit nem értek, miért többen voltak? Miért kellett a zoknit levenniük?

  3. 2021. május 15. 14:005.

    Az én lányomnak is valami hasonló volt, igaz ők ketten mentek be, de egymás előtt melltartó le, igaz a bugyi maradhatott. Elég kellemetlen dolog, és hatalmas probléma, hogy az iskolaorvos nem foglalkozik ezzel. 

  4. 2021. május 14. 21:304.

    Szia. Én már ezen a fórumon egy hasonló kérdésre válaszoltam... Azt hiszem ott lány volt a gyermek... Nem nem normális, ha többen mennek be. A vetkőzés mértéke viszont teljesen rendben van. 


    Milyen vizsgálatok voltak? 

  5. 2021. május 14. 20:243.

    Szerintem nem normális.


    Nem is jogos, mert egyszerre hárman vannak.


    Persze az egészségügyben hozzá kellett szokni furcsa dolgokhoz.


    Régebbi történetem van egy prosztatavizsgálatról. A vizsgálószoba ablaka a szemközti panelházra nézett, és a teljes falfelület üvegből volt. A nadrág letolása előtt megkérdeztem a Szakorvost, hogy nem zavarja-e, hogy a szemközti házakból remek belátás nyílik a vizsgálatra. A válasz: "aki szégyenlős, ne menjen orvoshoz"


    No comment.

  6. 2021. május 13. 20:442.

    A hetvenes évek végén, élve a lehetöséggel, szakmásított gepjármüvezetöi jogosítványt szereztem a Magyar Honvédelmi Szövetségnél. (Náluk került a legkevesebb pénzbe). A pályaalkalmassági vizsgára Kecskemétre utaztunk vagy harmincan egy teherautón Makóról. Már nem emlékszem minden tesztre, de volt orvosi vizsgálat is, amit egy idösebb doktornö "tartott", - tízes csoportokban. Én mindjárt az elsö csoporttal mentem be hozzá, - mindannyian alsónadrágra vetközve. A vizsgálat közben érdeklödött, honnan jövünk?. Mondtuk, honnan. Akkor biztosan jártak Szegedn is és látták a Dankó szobrot, - ugye milyen szép? Az,- mondtuk. Az egyik srác nyakában aranylánc, rajta a függö egy kis arany ökölbeszorított kéz. Kit fenyeget ez az ököl? - kérdezte töle a vérnyomásmérésnél. Hááát, senkit, csak nekem megtetszett és megvettem...Miután mindegyikünket megvizsgált egyenként, így szólt hozzánk,
    - És most álljanak körbe!
       Körülálltuk, úgy kartávolságra egymástól.
    - Most hunyják be a szemüket és tolják le a nadrágjukat!
    Vagy negyven másodperc után megengedte, hogy már felhúzott alsónadrággal távozhassunk. Kérdeztük a második és a harmadik csoportot, amikor végeztek, hogy részük volt-e nekik is a "szemlélésben", - de nekik az már kimaradt. Ezek szerint nem volt normális dolog,......jókat röhögtünk rajta, hazafelé tartva a teherautó "platóján"...  

Címlap

top