Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bell féle arcidegbénulás

okina1018
Létrehozva: 2016. január 3. 16:51

 


 


Nem tudom olvassa-e még valaki ezt az oldalt.Évekkel ezelőtti bell féle arcidegbénulásokról olvasok itt,de jelenleg vagy az elmlt párhónapban nem találok senkit akinek ilyen panasza lenne.Sajnos 2015 november 28-án kaptam meg hirtelen jobboldali arcidegbénulásom elősször a szemem majd a szám és egyáltalán nem tudok jobboldalra mosolyogni. Kaptam fizikoterápiát az áramosat nem bírtam így sima kis tappancsot tettek az arcomra mondván ez is van olyan hatásos,gyógytornát is kaptam jelenleg az ünnepek miatt jan4-én folytatjuk addig itthon magamnak masszíroztam infralámpázás  a millgamma ill b komplex vitaminokat c vitamint szedek.A helyzetem változatlan továbbra sem tudok jobbra mosolyogni semmi jobboldali arcmimikám nincs.Valaki aki volt már ebben a betegségben meddig tartott helyre jött 100%-os an vagy ha némi kis maradandóság maradt mennyire feltűnő 34-éves vagyok türelmes is  de már szeretnék újra a régi lenni.Volt CT-vizsgálatom is ami jó lett,persze ez jó de akkor mikor jövök helyre.Válaszokat várok ill aki ebben a betegségben van kérem írjon akár az mail címemre is ami okina81@freemail.hu. 

  1. 2016. március 20. 13:465.

    Sziasztok!


    Köszönöm a jó tanácsokat most 28-án leszek 4hónapja a betegségben még mindig csak kicsi mosolyom van már ill.halvány pindurka moccanás látható a jobb arcomon .A szemem továbbra sem tudom lecsukni nagy erőltetésre csukódik mikor tornáztatom kicsi réssel már sikerül is.A szemöldököm felfelé egyáltalán meg se mozdul.Mindezek ellenére továbbra is bizakodó vagyok és pozitív bár olykor megtörök de tudom folytatnom kell és kitartanom.


    A Ly-mkor tesztem megvolt jó lett negatív.Volt agyi belső fül arc koponya ct-mr-em mind pozitív lett.


    Van nekem is AT1 Tens készülékem most már azt használom mert az inger áramot nem kaphatom mivel a szám sarka bemozdult 50kezelést kaptam.Járok masszíroztatni is az arcom.Továbbra is szedem a b vitaminokat.


    Szeretnék már a végén járni.


    Ami aki még nekem nagyon sokat segített lelkileg ajánlom nektek is aki bele esik aBP-be.A youtubon találtam rá (fitgirl15 bell s palsy).


    És a türelem kitartás ami még nagyon fontos.


     

  2. 2016. január 25. 14:254.

    Szia!

    Nyugodj meg, rendbe fogsz jönni!
    Nekem kétszer bénult le az arcom, először 13 évesen(bal oldal), másodszor 37 évesen(jobb oldal), 35 hetes terhesen!
    A terhesség miatt csak B vitamin komplexet szedhettem, illetve fizioterápián is voltam 10 alkalommal az SZTK-ban. Ott volt egy kedves csajszi aki ajánlotta nekem a TENS (SE-33) nevű kicsi gépet amivel otthon is kezelhettem az arcomat. Napi 2*30 percet kezeltem, a készülékhez lehet plusz tappancsokat venni, azt kis ollóval méretre lehet vágni, hogy az arcon is lehessen használni. A gyógyászati boltban azt mondta az eladó, hogy annyira vegyem fel az áramot amíg nem fájdalmas a kezelés!
    Igaz még 2 év elteltével is éreztem zsibbadást a szám szélében, de idővel ez is egyre ritkább lett. Természetesen hamarabb rendbe jött az arcom( pár hónap), de a kicsi gép nélkül nem ment volna!
    Mielőbbi gyógyulást kívánok!

    előzmény:
    okina1018 (1)
    2016-01-03  16:51
  3. 2016. január 9. 19:543.

    Take Ten kezelés hatékony.


     

    előzmény:
    okina1018 (1)
    2016-01-03  16:51
  4. 2016. január 3. 17:552.

    Szia!


     


    Lyme-kór tesztre menj el, az Istenhegyi Géndiagnosztikát ajánlom, az ő tesztjük megfelelően érzékeny (német gyártmányú). A TB által fizetett Elisa sajnos semmit sem ér.


    Bővebb információk: www.lyme-kor.eoldal.hu


     

    előzmény:
    okina1018 (1)
    2016-01-03  16:51

Címlap

top