Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

HÁLÓZATBOLONDÉRIA

hamupip
Létrehozva: 2016. július 12. 19:20

 


HÁLÓZATKUTATÁS-BÍRÁLAT 3.0 (Kicsi a világ, da vinci learning, 2016. júl. 5; itt nem mu togatja magát egy magyar narcisztikus tévé-riporter!)


Hogy a (hálózat)kutatás mért nem jó, nehéz fölfogni. (N ekem 20 év kellett). Egész sor tudománykritikust kell ol vasnunk (Popper, Kuhn, Chargaff, Dürr, P. Kafka...) 


- de először is a józan eszünket előszedni! Ekkor zsige rből irtózunk. (Nincs más tudás, amit a magyar paraszt  ne tudott volna.


Aztán azt kérdezzük, mért ingázik valaki Bp-Boston vonalo n, közben gyilkolja a klímát és önmagát? Ezt a kis disznóság ot még elkövetem, a Nagy Mű érdekében? 


“Új” tudományt én is ki tudok találni. Sokkal nehezebb a  világpusztítást lassítani. 


Tíz éves kritikám “ellenére” a hálózatkutatás dübörög, mo ndván “milliók életét menti”, de közben 7 milliárdét rövidít i. 


Csak meg kell pendítenünk “rákgyógyítás”, máris dől a pén z. (A mellrákos anyukának javulást kívánok!) 


A rákot nem tudjuk gyógyítani, mert nem tudjuk, mi az éle t, mondta Szentgyörgyi. Hogy Szaddámot rokonainál kell keres ni, ehhez mért kell hálózatkutatás? 


Hogy egyes hollywoodi színészeknek jóval több kapcsolatuk  van, ezzel föltaláljuk a meleg vizet? A 6 lépést pedig java solja egy nógrádi cigánygyereknek! 


Mondhatnánk, a hálózatkutatásnak egyesek jobban ugranak b e - milliárdok pedig nemhogy orvoslást, de tiszta vizet, elé gséges élelmet sem kapnak!


 


-A világot bármilyen matematikai kaptafára ráhúzhatjuk.


-A tudomány fő feladatait letudta, most egy problémát meg old, kettőt gerjeszt. Megoldja a menekültözönt? Vagy ösztönz i?


-Az ember fékezze meg az eszét és fedezze föl a szívét!


(NOL/alternatív: A tudománynak vége, 2005. Május 16 és A  tudomány vége /hálózatkutatás/, 2005. Szeptember 20; A sasad i tsz levele).


  1. 2016. július 13. 16:284.

    Nem kérdezem,hogy jól vagy-e, mert nagyon látszik, hogy nem....


    Mindig elég vicces ötleteid vannak, de ezt most nem azok közé sorolom.


    Tényleg gyere már be a napról...(((

    előzmény:
    hamupip (1)
    2016-07-12  19:20
  2. Torolt_felhasznalo_383651
    Torolt_felhasznalo_383651
    2016. július 12. 20:033.

    Ne menj már annyit a napra,vaz'e.

    előzmény:
    hamupip (1)
    2016-07-12  19:20
  3. 2016. július 12. 19:522.

    Már megint beragadt a capslockod? :-DDDDD


     


     

Címlap

top