Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

23 évesen vissza a suliba

kitty.23
Létrehozva: 2017. október 6. 11:18

Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy 23 évesen vissza tudok menni állami iskolába?Sajnos amikor 18 éves voltam nem tudtam tovább tanulni mert nagyon rosszul álltunk anyagilag és muszáj voltam dolgozni menni így csak a 9-10 osztályom van meg.Van egy kisöcsém aki abban az időben még csak egy éves volt egyszóval őt is is néztem hogy meglegyen mindene és ne legyenek anyagi nehézségeink.Most viszont szeretnék vissza menni a suliba és mellette dolgozni.Milyen lehetőségeim vannak fizetős sulin kívül?
Előre is köszönöm.
Kitty

  1. 2017. október 14. 08:372.

    Szia,


    Én 30 vagyok, és most mentem vissza iskolába (igaz ez már ráépülés, de szerintem mindegy).


    Ha dolgozni akarsz, de nem fizetős iskolába menni, akkor iskolarendszerű képzéseket keress. (Esti)


    Ennek az a hátránya, hogy több alkalom egy héten, mint pl. a levelező, de cserébe vehetsz diákbérletet :)


    Én heti 3 nap járok, hétfő, kedd, szerda. Hajnal 4-kor kelek, este 8-kor érek haza, nagyon fárasztó, de még így is jobban megéri, mint sok 100.000-et kifizetni :)

Címlap

top