Ti hogyan dontenetekᦃ

FB#427789497555818
Létrehozva: 2017. március 24. 13:22

Sziasztok, 


Tanacsra, kis iranymutatasra lenne szuksegem. Nincs ekezetem,bocsi erte :>


Kb 2 hete mondtam fel, igy alakult, amugy sem szerettem mar,mast akartam csinalni. Lenne uj lehetoseg itt(nagyvarosban lakom), de ugy erzem, hogy a fovarosban tobb eselyem lenne es jobb munkat is talalnek.


Igazabol ott elnek a barataim is, itt mar csak a csaladom van. Gondolkozom erosen a koltozosen, de meg ilyen tapasztalatom nem volt, vagyis masik varosba nem koltoztem tok egyedul. Nem is tudom hogyan kellene belevagnom, elobb munkat keresnem, aztan albit, vagy forditva?Az interjuzas sem tudom hogyan oldhato meg, osszehasonlitva azzal ami itt van, van amikor elotte egy nappal szoltak,hogy na, szeretnenk meghallgatni. Megtakaritott penzem van, nem is keves, millio folott, de nem szeretnem elherdalni a semmire. Az alberlet arak horror magasak, azt tudom, viszont nekem van egy kiskutyam, vele meg nehezebb lenne a koltozes.Ha talalnek egy rendesen fizeto munkat, lehet erdemesebb lenne hitelt felvennem, bar ezt se tartom annyira jo otletnek.


Annyi felekeppen lefuttattam mar az agyamban ezeket a lehetosegeket, de egyikre sem mondanam, hogy vagjunk bele, viszont ugy erzem,hogy lepnem kellene.


Minden otletet szivesen fogadok es koszi

9 hozzászólás
 1. Nikita 666
  Offline
  2017. március 29. 23:089.

  Józan ésszel?


  A józan ész egy idős ember esetében nézőpont kérdése.


  Bárki aki egyedül van, nincsenek hozzátartozói, nehezen látja el önmagát, aláírja.

  előzmény:
  margaret3711 (7)
  2017-03-28  19:32
 2. margaret3711
  Offline
  2017. március 28. 19:286.

  Csendike!


  Ez a rend,nem ajanlatos a munkat feladni ujjabb/mas lehetoseg elott.


   

  előzmény:
  Csendike+ (2)
  2017-03-24  14:07
 3. Nikita 666
  Offline
  2017. március 24. 19:044.

  Eltartási szerződés egy idős emberrel, akit rendesen ellátsz, és akihez viheted a kutyádat is. A haszonélvező ő marad, a lakást rád íratja, te pedig írásban vállalod hogy eltartod. Hosszútávon sokkal kifizetődőbb, kényelmesebb és kellemesebb mint az albérlet. Bármilyen munkát el tudsz vállalni, amíg neked tetsző munkát találsz. Sokan ott rontják el, hogy egyből a legjobbat akarják mindenből. A munka is, és a lakás is lehet egy alap, első lépcsőfok.

 4. szilvasgomboc
  Offline
  2017. március 24. 14:403.

  Ha van egy jó barátod a nagyvárosban aki ideiglenesen be tud fogadni téged (valszeg a kiskutya nélkül) amíg te új munkát keresel, az lenne a megoldás. Amíg nála laksz segítesz a takarításban, házimunkában. Ha megvan az állás, gyorsan keresel saját albérletet és beköltözöl a kiskutyával. 

 5. Csendike+
  Offline
  2017. március 24. 14:072.

  Nem túl sokat tudok neked segíteni, mert lépéselőnybe vagy.....


  Hogyan csinálnám:  nem mondanék fel semmi pénzért, előre.


  Megtartva az állásomat szépen keresgélnék a fővárosban ( ha tényleg oda vágysz).és lazán eljárnék  meghallgatásokra.Majd ami tetszene, ott időt kérnék és onnantól kezdve sebesen keresném a lakhatás lehetőségét.


  Bár, neked nehéz kutyával.De, amúgy: én nem vinnék kutyát lakásba, az biztos.Te egész nap dolgozol, ő meg megőrül otthon az egyedülléttől.Esetleg otthon hagynám a szülőknél és  ahogy időm engedi visszajárnék........


   


  De, a legfontosabb, hogy ne nagyon hangoztasd hogy van pénzed!!!!!!!!!!!!!!!!!Nehogy bajod essen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


  Vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!