Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Próba vásárlás.

bozsake
Létrehozva: 2016. december 5. 15:16

Sziasztok van-e valakinek tapasztalata a próba vásárlással kapcsolatban hogyan működik mi az ami be vált,  valós és fizet is. Szeretném ha minél többen hozzá szólnátok, hogy teljes képet kapjak a témával kapcsolatba.


 


Lehet rajtam kívül mást is érdeke. Tapasztalatokat tanácsokat várok amit köszönettel meg is fogadok.

  1. 2016. december 5. 16:042.

    Csináltam egy darabig.... de amikor el kellett mennem egy 25 kilométerre levő benzinkútshopba próbavásárlást csinálni, úgy hogy az üzemanyagköltségemet sem fizették és kaptam érte, 1800 forintot, amiből még adóznom is kellett. Na, akkor hagytam abba. Néha csak annyi volt, hogy be kellett mennem a boltba, (900 ft)/patikába( 900 Ft)/bankba ( 700 Ft)/biztosítóhoz (400ft), venni ezt azt, majd a végén benyögni, hogy próbavásárló vagyok és úgy néztek rám mint a véres rongyra.... szóval ha ebből akarsz megélni ne csináld.  Ha érzékenyebb vagy ne csináld.
    Vezettem mennyit kerestem vele, onnan az összegek. Ez kb. három- öt hónap termése volt.

Címlap

top