Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fodrász képzés

gyngy29
Létrehozva: 2016. január 10. 16:52

Sziasztok


Szeretnék fodrász lenni, ezért mostanában elég sok fodrász suli oldalát megnéztem, de nem tudom eldönteni melyik lehet igazán jó. Sajnos elég drága a fodrász képzés, ezért nem mindegy, hogy mit választok. Főleg a Clips és a Corvin köz képzése érdekelne, de ha van más iskoláról tapasztalatotok azt is megoszthatjátok, szívesen olvasnám. :) 


Leginkább saját tapasztalatok/élmények érdekelnének az oktatás színvonalával, a tanárok segítőkészségével kapcsolatban, ill. az, hogy mennyire intenzív a tanfolyam, esetleg munka/suli mellett is végezhető-e? Az eszközök beszerzése kb. mennyibe kerül? A tanárok/iskola segít ebben? 


Várom a válaszokat!


Címlap

top