Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Amadea

galathea
Létrehozva: 2015. szeptember 28. 16:35

Help!


Sziasztok!



Hallott már valaki az Amadea nevű munkaerő-közvetítő cégről? A cég (elvileg) bentlakásos idősgondozókat közvetít ki Angliába (közvetítői díj nélkül). Az oldaluk szimpatikus, korrekt, még Facebook fiók is van, de nekem valahogy mégis gyanús. Túl kevés a "mozgás" a közösségi oldalán. Nincsenek ajánlások, referenciák, a fórumokban sem találkozom az "Amadea" névvel. A honlapon azt írják, "kisvállalkozás", ami "saját tapasztalaton" alapul, azaz gondolom az ügyvezető már dolgozott külföldön bentlakásos gondozónőként, és most másokat is ki akar közvetíteni. Amúgy teljesen normális dolgokat ír a honlapján, reális elvárásokat, követelményeket, így nem tűnik csalásnak, átverésnek. De rossz megérzéseim vannak. Utazott már ki velük Angliába valaki? Én fél éve vagyok munkanélküli, angolul jól beszélek, munkát mégsem találok. A férjem már alig bírja fizetni egyedül a rezsit, a hiteleinket, ezt a lehetőséget tudom egyedül, ami megfelelne, bár nem vagyok hivatásos gondozónő. Nem szeretném, ha becsapnának és ha jó sok pénzzel lehúznának, most minden fillérre szükségünk van. 

  1. Torolt_felhasznalo_888009
    Torolt_felhasznalo_888009
    2015. október 2. 20:392.

    www.euwork.hu


    Velük tényleg sokan mentek már ki, bár én csak egy állásbörzén voltam, amit ők szerveztek, és ott tényleg voltak valós munkaadók külföldről, és minden infót megadtak magyarul is a munkákról, a kiutazásról, szóval én, ha mennék, velük mennék. Nekem most végül mégsem volt aktuális, szóval itthon maradtam.

    előzmény:
    galathea (1)
    2015-09-28  16:35

Címlap

top