Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nyelviskola.tapasztalat

Nezra
Létrehozva: 2015. Április 24. 11:48

Nyelviskolák terén kérném a segítségeteket. Itt Bp-n szeretnék angolt tanulni, már van egy 10 éves BME középfokú nyelvvizsgám, de szeretnék rágyúrni a felsőfokúra (ill 33 éves fejjel felvételi miatt még egy emelt szintű érettségit is a következő néhány évben össze kéne dobnom 80-90%-os szinten a pontok miatt).

Nézem már egy ideje a Berlitzet de szerintem irtó drága. Van bárkinek jó tapasztalata tanárral, nyelviskolával, ahová szerintetek érdemes járni?

  1. 2015. június 16. 20:402.

    Nem tudom, hogy a nyelviskolák milyenek, de ha tudsz rá áldozni, érdemes egy jó magántanárt keríteni. Én úgy felsőfokúztam nem olyan régen.

Címlap

top