Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Computrend-EcoStat

Babyjane77
Létrehozva: 2015. január 6. 20:26

Kedves Mindenki!


Egészségügyi intézményben dolgozom pénzügyi-számviteli osztályon a topik címében szereplő programmal. Szívesen osztanám meg tapasztalataim a szintén ezt a rendszert használókkal, mivel úgy érzem, hogy a hivatalos oktatások, tájékoztatók kevésbé életszerűek, érthetőek.


Egyszóval szívesen beszélgetnék EcoStat programot használókkal, hátha tudunk egymásnak segíteni a napi munkában :)


Máris felvetnék egy kérdést: hogyan oldjátok meg az új ÁHT számviteli jogszabályok bevezetésével járó problémákat? Hogyan készültök a zárásokra és az új egységes számlatükör bevezetésére?


 


 

  1. 2016. február 11. 10:012.

    Kedves Babyjane77!


     


    Mi is Eco Stat-ot használunk, de elég nehezen haladunk...Az  új egységes számlatükör bevezetésében szívesen vennénk segítséged, tapasztalatod.


     


    Üdvözlettel: Annamária

    előzmény:
    Babyjane77 (1)
    2015-01-06  20:26

Címlap

top