Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Gyógytornásznak tanulni?

ginynet
Létrehozva: 2014. november 22. 17:29

Szeretnék pályát módosítani, egyre jobban a gyógytornász pálya vonz... Még  a dietetikus, gyógypedagógus (szomato) ami nagyon érdekelne b tervként. A probléma annyi, h gyógytornász csak nappalin, 4 éves képzésen lenne, és elég vegyes véleményeket találok neten az elhelyezkedéssel kapcsolatban.


A másik probléma, h 29 éves vagyok, korábban kellett volna erre ráébredni..


személyi edzőnek tanulok, elméletileg még be is tudnám vállalni a nappalit, mert az edzések tartása elég mobil időben.


Emberekkel szeretnék foglalkozni, segíteni másoknak, versenyszerűen sportoltam- csak azt olvasom folyamatosan, h túltelített szakma, rengeteg gyógytornász van.


Én személyiedzéssel szeretném kombinálni, esetleg élsportolók rehabja... nem kifejezetten a kórház a cél- viszont 3 év gyakorlatot írnak amit elvárnak ahhoz h magánban tudj dolgozni.


Aki esetleg gyt-nak tanult, dolgozik benne tudna nekem segíteni, kíváncsi lennék a véleményekre milyen a hazai helyzet?


köszönöm :)


 

  1. 2014. november 22. 18:432.

    A keresztlányom nappalin tanul gyógytornásznak. Hát, éjjel nappal tanul, pedig jó fejű, jó képességű.


    A gerincem miatt járok gyógytornászhoz. Magánba 4 ezer ft 1 óra és a 6 órás munkaidejében simán fogad a munkahelyén. Ha végzett még elmegy délután 4-5 beteghez, hát számold csak ki e mellett ott a fizetése + a kórházban is tömik a zsebét a betegek, mindezt adó mentesen 

    előzmény:
    ginynet (1)
    2014-11-22  17:29

Címlap

top