- Ez van
- Sztárok
- TV-sztárok
- TV műsor
- Gasztro
- Sülvefőve
- Szex és más
- A hét szexkérdése
- Trend
- Szépüljünk
- Öltözködjünk
- Márk átalakít
- Trend Kalkulátorok
- Család
- Baba
- Baba Kalkulátorok
- Életmód
- Psziché
- Nők Lapja Egészség
- Életmód Kalkulátorok
- Egészség
- Otthon
- Szabadidő
- Utazás
- Ezotéria
- Karrier
- Nők Lapja
- Nők Lapja Évszakok
- Nők Lapja Egészség
- Nők Lapja Ezotéria
- Nők Lapja Konyha
- Horoszkóp
- Napi kínai mantra
- Napi Horoszkóp
- Heti Horoszkóp
- Havi Horoszkóp
- Kalkulátorok
- Képeslap
- Arcképeslap
- Játék
- Galéria
- Nyerj
- Állás
- Szakértők
- Mobil NLC
- Párkereső
- CaféBlog
- Fórum
- Ez van!
- Szex & Más
- Cikk hozzászólás
- Egészség
- Csere-bere
- Trend
- Gasztro
- Sztárok
- Ezo
- Otthon
- Család
- Szeparé
- Karrier
- Életmód
- Nők Lapja
- Pol. Gumiszoba
- Szabadidő
- WellnessCafé
- TechNő
- Indíts új blogot!
- Súgd meg!
- Álomfejtés
- Kávézacc
- Erénykerék
- Szerencsesüti
- Jós ormányos
- Képeslapküldő
- Szakértők
- Sülvefőve
- Topikinditás
- Nyerj!
- Különvélemény
- Nyuszi Csoport
- Mai horoszkóp
- Tarot lap húzás
- Napi mantra
© 2013 NLC - Nők lapja café. sanoma média budapest zrt. Minden jog fenntartva | impresszum | médiaajánlat | közönségszolgálat | felhasználási feltételek | adatvédelem

-----------------------------------------------------------
Falam ellened örök omlás.
Falam ellened örök omlás.
Én meg nem örülök a sikerének. Elég beképzeltnek látszik és 15! éves létére 30-nak néz ki.
Most miért jó ha kimarad nemhogy az egyetemi időszak, de még a középiskola is? Ha olyan tehetséges, úgyis befut később. Nincs olyan hogy csak most.
Amúgy elég unalmas, mindent egy stílusban énekel. Érettnek mutatja magát, de rohadtul érezni, hogy nem érti a dalokat. Kovács Kati dalnál lehetett ezt érezni.
Inkább járjon fiúkkal és iskolába.
Nem derült ki, hogy került oda fiatal tehetségek bemutatását célzó szessönbe, nehezen hiszem, hogy Quincy látta őt a youtube-on, és azonnal kivitette. Inkább a másik oldalról lehettek ott tapogatózások. Ez pedig igenis pr, méghozzá Gigi menedzsmenjének remek munkája, de - egyelőre - nem több.
Ez már semmiképpen nem tekinthető csupán egy pr fogásnak! Tekintettel arra, hogy hol lépett fel! Milyen fesztiválon, ki hívta oda, az milyen véleménnyel volt róla,-ez olyasvalami ami nemsok magyar énekessel történt meg idáig!
a fb-ről:
Csaba Gál Boogie Quincy Jones, Chick Corea, Bobby McFerrin: a legnagyobbak közül valók, magyar zenész csak álmodhat, hogy velük egy műsorba kerüljön. Ez nagyon nagy dolog, hogy veled megtörtént. Montreux-i jazzfesztivál: ez pedig Európában az egyik legrégebbi, legnagyobb nevű rendezvény évtizedek óta. Pege Aladár, Syrius: például ilyen magyarok játszottak ott előtted. Csak hogy tudd, kikkel kerültél egy csapatba! RESPECT!Tegnap, 10:10 ˇ Tetszik ˇ 3Csaba Gál Boogie Miles Davis Hall???!!!! Elég ennyit mondani?" Olyannyira nem, hogy azt sem vette észre, amikor az elhalasztott próbán a We Are the World producere és karmestere is megjelent. "
Ha elhalasztott, akkor hogyan is vette volna észre
Amúgy pedig hajrá Gigi!
en is nagyon orulok Gigi sikerenek! :-)
es aminek meg jobban orulok: otthonrol is el lehet indulni a nemzetkozi siker fele, csak eppen olyan tehetsegesnek kell lenni mint Gigi! :)
szoval lapozhatjuk azt az eddigi meggyozodest, miszerint egy enekesnek otthonrol nem lehet kitorni, mert dehogynem! :)
Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! A személyiségem Én vagyok, a viselkedésem attól függ, hogy Te ki vagy...
Úgy gondolom, minden művésznek van egy érési folyamata. Az övébe most a Megasztár, a túl hamar jött népszerűség bekavart. Hogy mennyire, az jórészt azon múlik, mennyire tud józan maradni. Abszolút benne van az is, hogy elmegy kommersz irányba pár évre, aztán eltűnik pár évre, majd később igazi zenével jelenik meg, jelentős művészi értékkel.
Mint ahogy az is benne van, hogy elhiszi, hogy bőven elég a boldoguláshoz az a kincs, ami a torkában van, és nem hajszolja a könnyű sikereket, hanem válogat és megválogat (ebben óriási felelőssége van/lesz az apukának), és akkor óriási tempóban fog emelkedni, és akkor tényleg csak a csillagos ég a határ.
Egyre jobb lesz szerintem! Tizenöt éves, még jön sok sok érzelmi hatás, érés, élmény, ami színesíteni fogja az előadásait. Remélhetőleg az angol nyelvet nagyon gyorsan és jól elkezdi tanulni.
Óriási tehetség szerintem.
Szoktam örülni azoknak a sikereknek, pl. Caramel, Oláh Ibolya, Rúzsa Magdi, -akiről érezhető volt, hogy nehéz sorssal küszködött volna, és önerőből nem tudta volna kibontani a tehetségét. A közönségnek és nekik is jók, hogy ismert előadók lettek.
Hát Gigi is egy olyan kislány, akinek örömmel szurkolok :)
Én is örömmel láttam a felvételt :) Akárki akármit is mond, Montreaux-ben fellépni tényleg nem semmi.
Nekem a Megasztár alatt is tetszett, és még inkább tetszeni fog, ha érik egy kicsit, és lerak pár nagyon felesleges manírt. De a hangja így is nagyon ütős.