Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Köröm gomba

Ann F
Létrehozva: 2021. december 1. 11:46

 


Meg tudnák mondani, hogyan kell megfelelően kezelni a körömgombát? Népi módszerekkel tervezem kezdeni, mert az orvoshoz most nem lehet eljutni, és a gyógyszertári vegyszereket nem szeretem.

  1. 2021. december 31. 13:484.

    Nekem nagyon jol bevalik a teafa olaj. Mivel odafigyelek, mindig  kezdeti stadiumban csipem el a gombat. Kizarolag egyetlen kormon jelentkezik. Erre nincs magyarazatom. Persze ilyenkor mindegyikre csepegtetek, biztos ami ami biztos. 

  2. 2021. december 1. 11:593.

    Tény, hogy a népi gyógymódok hatástalanok vagy nem hatékonyak. A gombasejtek képesek behatolni a körömlemezbe, a kolónia növekedésén keresztül haladva, legyőzve a körömszövet ellenállását és elpusztítva azt. 

    előzmény:
    Marta St (2)
    2021-12-01  11:54

Címlap

top