Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

E.coli húgyuti fertőzés

Beatrixnagy11
Létrehozva: 2021. november 1. 07:40

Sziasztok!😊


Sajnos 3-4 havonta szenvedek húgyuti fertőzéstől, amit az Ecoli baktérium okoz. Márciusban elkezdtem szedni az urovaxomot 3 hónapig. 7 teljes hónapig nem volt gondom vele, egészen mostanáig..októberig. Sajnos hideg helyen dolgoztam és aktus után újra jelentkeztek a tünetek. Kaptam antibiotikumot és D-Mannózt vásároltam kiegészítésnek. Befejeztem a kúrát, de mintha picit csípne még. Gondolkoztam azon, hogy kezdjem el újra az uro vaxom terápiát. Vagy esetleg ha tudnátok hatékonyabb gyógymódot ajánlani, saját tapasztalat alapján. Biztos nem én vagyok az egyetlen, aki ettől szenved. Szeretnék olyanokkal beszélgetni erről aki hasonló cipőben jár mint én.☹️



Ti mivel szabadultatok meg ettől a piszok🤬baktériumtól?


Próbáltátok-e már az uro vaxom terápiát?😌

  1. 2021. november 4. 11:112.

    Szia!


     


    Én is szenvedtem e dögtől, hosszú éveken át....antibiotikum kúrák, urovax minden volt, de még is kiújult mindig. Most egy ideje (lekopogom) tünetmentes vagyok! De volt, hogy akár 2000 volt a baktériumok száma a  vizeletben, még az urológus is csak lesett.


    Ő ajánlotta a tőzegáfonya kapszulát, amit egy ideig minden nap szedtem rendszeresen. Szerintem ez segített. Az sem mindegy, hogy melyiket szeded, mert van amelyikben kevesebb a hatóanyag. Ő a Vita Crystal-t ajánlotta, patikában is lehet kapni. 


    A legutóbbi vizelet vizsgálatkor is volt baktérium, de most már olyan elenyésző, (63) hogy nem foglalkoznak vele, bár azért nekem még néha okoz panaszokat. Szerintem ettől nem lehet végleg megszabadulni, csak egy időre tünetmentessé válni! Ja, és aktus után jött elő mindig nekem is:( A hüvely flórát is rendben kell tartani krémekkel, kúpokkal.Nekem a Vitagyn-C bevált. 


    Mielőbbi, tünetmentes napokat kívánok 

Címlap

top