Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Megrovidult mehszaj

Dori85
Létrehozva: 2017. november 16. 16:08

Sziasztok!


19 hetes es 5 napos kismama vagyok, elso babamat varom. Mult penteken a genetikai ultrahang utan derult ki, hogy a mehszajam rovidebb a kelletenel. 31 mm. Mivel nem Magyarorszagon elunk (ezert is nincs ekezetem, amiert elnezesetek kerem) mas a terhesgondozas es fontosnak tartom hogy erdeklodjek van-e koztetek hasonlo cipoben jaro varandos?


A vedono azt mondta konkretan, hogy nem kritikus (egyenlore - ez az ertek 25mm alatt az) de megelozes erdekeben van nehany leetosegunk a folyamat megallitasara. Pesszarium vagy hormonkeszitmeny.


Vacilalok hogy mit tegyek es megegyeztunk, hogy egy het mulva visszaterunk a temara. Termeszetesen azt szeretnem, ami a babanak a leheto legjobb es mindenfelekeppen el szeretnem kerulni a koraszulest vagy ne adj Isten a vetelest.


Elegge ideges vagyok. Remelem van valaki, aki meg tud nyugtatni esetleg tapasztalatokrol beszamolni.


Egyebkent normalis eletvitelt folytatok, dolgozom de ulomunkat vegzek. Jovoheten terveztem elkezdeni a mama pilatest.


Koszonom elore is a valaszotokat es szep napot kivanok! Dori

  1. 2017. november 18. 16:333.

    Így van, ahogy Lédienn írja. Egyébként, tájékoztattak a  lehetőségeidről (mmint OK, pesszárium vagy hormonkészítmény, de  hogy melyik milyen, mik az előnyei, a hátrányai...)? Én annyit tudok, hogy megrövidült méhszájnál sok fekvést javasoltak.

    előzmény:
    Lédienn (2)
    2017-11-17  09:01
  2. 2017. november 17. 09:012.

    Ha vetélessel fenyegetnek,akkor nem szerencsés még "kismama pilatesre" sem járnod!


    Az ottani védőnőtől megkérdezted,hogy járhatsz-e pilatesre? 

Címlap

top