Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hurutos köhögés

Hencsa
Létrehozva: 2017. október 7. 10:01

Sziasztok!


Ęn még teljesen új vaguok itt.Segítsetek!


Van egy 11 éves kislányom.Nagyon köhög hurutosan..láza is van 38.8 de ez inkább éjjel.Igaz még csak 3 napja van de borzasztó hallgatni is ezt az öblös ,hurutosmélyről jôvô köhögést! Voltunk a gyerekorvosnál meghallgatta azt mondta ez věrusos nem hall semmit ami súlyos lenne.Septofort, ambroxol, lázcsillapító.Éjjel kôhôg a legjobban. Van valami ami nektek "bejött"? Értek ez alatt bármit. Tegnap már be is volt rekedve.Hogy a mai napja milyen lesz még nem tudom mert alszik és láztalan.A hangját még nem hallottam!


Kôszönöm!!

  1. 2017. október 18. 14:414.

    Nekünk is a legjobban a váladék felszításához a lándzsás utifűszirup vált be. Éjjelre ha nagyobb párnát teszel a feje alá akkor kevésbé fulladozik a torkába lefolyó váladéktól. Nagyon jó még a mézes hársfatea köhögésre és finom is. Immunrendszer támogatására meg jó lehet ha langyos teába teszel neki restore port az probiotikum és sokat segít. Persze azért ha nem javul hívd ki az orvost akárhányszor is kell. 

  2. 2017. október 14. 19:553.

    Az idei influenza igy tamad. Torokfajas es irtozatos kohoges a fo szimptomai, az osszes tobbit tudjatok. En is olyan irtozatosan kohogtem, melyrol, mert a trutyek allatira letapad es terjed arcba, fulbe is. Nekem se adtak gyogyszert igy aztan lett egy rohadt fulgyulladasom. Mar 4. hete kinlodok, mivel ugye kozben dolgozni is jarok. A fulgyulladasra aztan lebombaztak antibiotikummal, azota meg sok gyogyszerrel, ami kiirtja az osszes valadekot, bocs, mindenhonnan. A gyogyszerek nevet hiaba adman meg, mert USA-ban elek. Egyik pl. Mucinex, van ott ilyen? Hat az idei mutacio igy tamad. Ido kell, mig kiirtodik, nekem mintha 4 het utan tegnap ujra kezdodott volna az egesz. Jo, mi? Szoval turelem, ha szovodmeny lep fel, vagy nem csillapul, ujra doki. Meg ujra doki. 

  3. 2017. október 12. 16:442.

    Üdvözletem!


    Nekünk, nekem, a családban remekül bevált, jó szívvel ajánlom Nektek is, Mucoplant Dr. Theiss Lándzsás útifű szirup.

Címlap

top