Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Foghuzás után

normalize
Létrehozva: 2017. szeptember 20. 08:09

Sziasztok


3 hete voltam foghuzason. Azonban azzt látom a fele seb összehuzódott, másik felén piros duzzanat jott elő.szerintetek mennyire normalis ez, mi ez egyáltalán, es elmulik e magától? fájni nem fáj, néha csak..de az is lehet fantom fájdalom.


olyan 1 hete voltam vissza a dr hoz, igaz akkor még nem látszott, azt mondta rendben van. Viszont en nem érzem normalis allapotnak. Volt már másnak ilyen? csatolok egy képet. Köszönöm.

  1. 2017. október 1. 12:312.

    Hát nem tudom. Nekem régebbem volt foghúzásom és ilyen piros kis puha husi volt a luk helyén utána. Nem fájt egyáltalán, néha piszkáltam a nyelvemmel olyan fura volt... :D De mivel, hogy konkrétan "kitépik" a fogad nyilván seb keletkezik ott és ott kinn a "húsod" vagy hogy is mondjam. :D Szép lassan összeforr majd az ínyed. Az a piros kis izé, ami a képen is volt arra fog ránőni az ínyed. Ennyi :)

Címlap

top