Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Ez mi lehet??

Viktoria9494
Létrehozva: 2017. szeptember 7. 17:54

Sziasztok. Pár hónapja kezdődött az egész.


 





 


Egy reggeli felkelésnél heves szívdobogást éreztem 130 körüli volt a pulzusom, nagyon megijedtem leültem akkor vissza állt a normál 80körülire. Megint felálltam és megint heves szívdobogásom volt, ami a mai napig kitart.


 





 


Minden reggel mikor felkelek az ágyból 120-150 közötti pulzusom van ami akkor rendeződik ha leülök. Napközben ugyanez, sosem megy 100 alá a pulzusom illetve egy kis megterhelésre az egekben van.


 




 


A kardiológus semmit nem talált. Elvileg egészség vagyok, de még is van valami...


 




 


Nagyon zavaró ez a magas pulzus, már lassan a napi teendőimet nem tudom megcsinálni mert folyton heves szívdobogás tör rám, de van olyan is h nem érzem azt a 130-at.


 




 


Valaki volt már hasonló helyzetben??


 




 


Nagyon keresem a megoldást, de fogalmam nincs hova fordulhatnék. 

Címlap

top