Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Égési seb

PusztaD
Létrehozva: 2017. augusztus 24. 10:41

Sziasztok! Égési sebre milyen kenőcsöt tudnátok esetleg javasolni? Van valakinek egy jól bevált kréme amit ajánlana? Valamilyen babapopsi kenőcs (Sudocrem)?

  1. 2017. augusztus 24. 12:576.

    ?? hogy  a  csudaba lehetseges ennyi s-cremes topik nyitasa egy heten belul ?

    Ide is leirom , amit tudok rola :


    emlekszem egy olyan fogyasztovedelmi iromanyra / illetve tudatos.vasarlo.hu/ , ahol 12 tesztelt popsikrem kozott az utolso haromban szerepelt...sot : a legtobb pontot , 7-et , ez a krem vesztett....
    Megtalalva most idezem is:
    Termékteszt: Babapopsi krémek
    A legtöbb kritikus összetevő (kőolajszármazék, esetlegesen allergizáló anyag, hozzáadott illatanyag) a Nivea Baby Nyugtató popsiápolóban (6pont), a Johnson's baby védőkrémben (6 pont) valamint a Sudocrem termékében található – bár utóbbi a jobb tájékoztatás miatt összességében kevesebb pontot veszített (7 pont).

  2. Torolt_felhasznalo_397210
    Torolt_felhasznalo_397210
    2017. augusztus 24. 11:435.

    baneocin

  3. 2017. augusztus 24. 11:364.

    Így látatlanban az orvost javasolnám, mert azzal bajt nem csinálok.


    Amúgy meg égésre Dermazin, de nem ajánlom konkrétan neked, mert nem tudom mennyire égett az a valami. Számít, hogy KI az égett (csecsemő, kisgyerek, felnőtt?). Milyen felületen? Milyen mélyen? Mi égette meg?


    Nem kell válaszolnod, akkor sem vagyok annyira bátor, hogy "megszakértsem". (Amúgy csecsemő és gyerekszakápoló voltam, 5 éves gyereksebészeti gyakorlattal, ami országos égési részleg. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem azért nem tanácsolom, hogy kend be, mert nincs rá ötletem...)

  4. 2017. augusztus 24. 11:183.

    Nem biztos, hogy ez a probléma a fórumon talál megoldásra... Ha komolyabb, akkor irány a dokihoz! Ha csak épphogy bepirosodott, akkor Irix spray, körömvirág krém.

  5. 2017. augusztus 24. 11:062.

    Attól függ, milyen súlyos. Ha egy kis felületi pirosodás, akkor pl. Fenistil, ha hólyagos, sebes, levedző, akkor kérd ki doki, gyógyszerész véleményét.

Címlap

top