Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Uzsoki kórház onkológia

Alverde
Létrehozva: 2017. augusztus 1. 17:49

Sziasztok,


az Uzsoki kórház onkoradiológiai orvosairól, elsősorban Dr. Landherr Lászlóról tudnátok-e írni? Milyen orvos és ember? Vagy kit tartotok még jónak az osztályon?


És a fekvőosztály körülményeiről? Mennyire kulturált, hány ágyas szobák vannak, milyenek a nővérek?


Köszönöm

  1. 2017. augusztus 4. 09:342.

    Kedves Alverde. a sugarazós részlegről tudlak tájékoztatni, nagyon jól szervezettek, csak dícsérni lehet őket minden téren. A részleg szép, tiszta, felújított.


    A munkatársak folyamatosan, rengeteget dolgoznak, megállás nincs, sok a beteg. Délelőtt/reggel vannak nagyon sokan , délután jobb a helyzet, de akkor is várni kell, gyakorlatilag folyamatos a betegellátás.


    Orvosokról nyilatkozni nem tudok, egy doktornő meghatározta a kezelés időpontját a jelentkezésemtől számítva 2 hónap múlvára. Majd amikor kezdtem a sugarazást szabadságon volt, egy másik doktornőnél kellet jelentkezni. Kontrollra kellett volna menni a sugár közben, de nem mentem. Fekvő részlegről nyilatkozni nem tudok, de onnan is folyamatosan érkeznek betegek a sugárra. a lejutásban beteghordó segíti azokat, akik nem vagy nehezen tudnak járni. 


    Szóval minden tisztelet a betegellátóknak, orvosoknak, nővéreknek!!! Ismétlem, csak dícsérni tudom őket!!


     

Címlap

top