Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Lézeres fogászat

samsung
Létrehozva: 2017. július 21. 13:12

Sziasztok!


 


Van-e már valakinek tapasztalata a lézeres fogászati kezelésekről? Nagyon para vagyok (extra), sőt rosszul is szoktam lenni. Ezért nézegetek valami alternatív kezelésről.

  1. 2017. július 31. 15:482.

    Sok a divat fenntarthatóságának fontosságáról szól. Ez egy olyan felelősség, amely az anyagok beszerzésével és a végfelhasználókkal kezdődik, azzal a céllal, hogy ügyfeleinknek tudatos magatartást hozzunk létre. A gyors divat fogalmának kihagyásával és a tudatos termelési ciklusokra összpontosítva valóban különbséget tehetünk.


     


     


     


    Mindannyiunknak, akik a Vagabond Shoemakers-nél dolgoznak, a fenntarthatóság aligha valami új dolog. Csak néhány kiválasztott beszállítóval dolgozva hosszú távú kapcsolatot alakítottunk ki gyártónkkal, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy betekintést nyerjünk a termelési feltételekre vonatkozó munkakörülményekbe. Hisszük, hogy az egészséges környezetben dolgozó szakemberek kiváló minőségű termékeket eredményeznek - https://www.ecipo.hu/vagabond.html


     


     


     


    Vissza a design stúdióban minden döntés tudatosan történik. Mi gondosan kiválasztjuk az anyagokat és alkatrészeket, hogy a végterméket a lehető legtisztábbá tegyük. A cipőmodellek fejlesztésekor olyan minimális hulladék keletkezését tervezzük. Mindig törekedtünk arra, hogy cipőnket tartsunk - az ügyfelek számára, hogy ápolják és gondozzák. Végtére is, a megfelelő cipő gondozásával elviselhetik az idő próbáját.


     


     


     


    Természetesen az innováció nélkül nem lehet előre haladni, ezért dolgozunk a Swerea ipari kutatólaboratóriumával, hogy megtaláljuk a meglévő ragasztók jobb formuláját. Elengedhetetlen, hogy nyomon tudjuk követni a cipők készítéséhez szükséges összetevők eredetét, és ennek érdekében partnereinknek meg kell osztaniuk a fenntarthatóság iránti szenvedélyünket.


     


     


     


    Végül, ez nem valami, amit teszünk, mert jó érzést kelt. Ez mindannyiunk felelőssége.

Címlap

top