Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Orvos, specialista

alex77
Létrehozva: 2017. június 6. 08:12

Van úgy, hogy nagyon nehéz kideríteni, hogy mi is áll egy tünet, vagy tünetek mögött. És a gyógyulás tekintetében nagyon fontos lehet még időben diagnosztizálni a problémát. Megtalálni a leghatékonyabb szűrési lehetőséget, gyógymódot, illetve, megtalálni a lehető legjobb szakembert, akihez bizalommal fordulhat az ember. És ha szükséges a megfelelő kezeléssel időt és életet lehet nyerni a teljes gyógyuláshoz.
Tehát, ha valakinek problémája van ilyen tekintetben, akár ha nem veszik komolyan, legyintenek rá, lemondtak róla, kétségbe esett, mert nem látja a megfelelő lépést, akkor kérek mindenkit, aki ide talált, hogy segítsenek egymásnak, és adja Isten, hogy minél többen gyors segítséget, jó megoldást találjanak. Ugyanakkor kérem a sarlatánok itt ne zavarják meg az embereket!!!

Címlap

top