Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fülfàjàs

tina21
Létrehozva: 2017. június 6. 01:14

Sziasztok












2 hónapja küzdök fülfŕjŕssal, hallójŕratgyulladŕssal, kaptam rŕ ciloxan fülcseppet az eleinte hasznŕlt de utŕna megfŕztam és ismét fŕjni kezdett a fülem , és kaptam a fülembe a 2 hónap alatt minden héten egy csíkot amit otthon kellett kivennem és ciloxan fülcseppel kellett csepegtetnem de nem javult és utŕna kaptam Burow oldatot de sajnos semmi javulŕs. Tudna nekem adni valaki egy jó fül orr gégész szakember nevét??












 












Nagyon hŕlŕs lennék érte!












köszönet












 












Tina

  1. 2017. június 8. 09:263.

    Kérjél Bactroban kenőcsöt a füldre, gyerek orrcseppel bőven csepegtesd az orrodat, de úgy hogy előbb az egyik oldaladra fekszel majd a másikra, és fújjad állandóan.


    Mehetsz bármelyik dokihoz, a fertőzés mindig ki fog újulni megfázások után.


     

  2. 2017. június 6. 19:502.

    Csak, hogy egyszerűbb legyen az erre járóknak: magán vagy TB-s orvost keresel + HOL???

Címlap

top