Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

BP-i implantológus

juliavin07
Létrehozva: 2017. május 5. 16:22

Tud valaki (esetleg akinek már több éve van fogimplantátuma?) ajánlani jó szívvel Budapesten implantológus szakembert, akinek sokéves tapasztalata van és lelkiismeretes?

  1. 2017. május 21. 09:513.

    szia, ha még aktuális nekem van egy szuper fogorvosom, budapesten a Kalvin térnél, neve dr. Tálos Marianna privát magánrendelője van itt. implantológus szájsebész, fogszakorvos. 


    hosszu évek óta hozzá járok, tizenéve tette fel az első implantátumom, azóta még néhányat, és fogakat, ha érdekelnek a részletek vagy valakit a tapasztalatokról implantátum ügyben szivesen megosztom. 

  2. 2017. május 10. 16:332.

    Szia!


    Nekem még nincs több éves tapasztalatom az implantátummal - most járok a csontosodási fázis felénél -, de az orvosomat jó szívvel ajánlom: www.merjenmosolyogni.hu Dr. Hinora Csaba.

Címlap

top