Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Hasplasztikára kit?

Adry1991
Létrehozva: 2017. január 17. 10:10

 Sziasztok!
A második terhességem alatt szétnyílt a hasizmom. Szeretném a közeljövőben megcsináltatni, akinek már volt ilyen műtéte kit ajánl? Mennyiért csinál hasplasztikát, hány napot kellett bent tölteni, mennyi volt a felépülés, mikor lehetett már kb. 10 kilót emelni (akkora a pici fiam) mikor lehetett már ha finoman is de házimunkát gyereket/keket ellátni? Mindent részletesen kérnék ha nem gond :) nagyon megköszönném :) én szeretném a hasizmomat összevarratni, és a bőrömet is hozzáigazítani mert sajnos kötényhasam is lett. Ha már kés alá fekszem teljesen rendbe szeretném hozatni a hasam. Konzultáció után mikor tudnak elvállalni leghamarabb? Szeretnék hamar túl lenni rajta hogy felépüljek júni júlira teljesen mert mennék vissza dolgozni, gondozónő vagyok sokat kell emelgetnem a gyerkőcöket. Nagyon köszönöm előre is a válaszokat :)


 

  1. 2017. január 19. 09:013.

    A kotenyhasat nem lehet tornaval helyrehozni. az ugy nez ki valoban mint egy logo borkoteny, es mivel a megnyulast a terhesseg okozta ha az olyan merteku akkor ugy is marad.


    Nekem volt ilyen mutetem  a gyogyulasi ido nalam 3 honap volt de nekem mas tipusu volt a mutet (rekonstrukcios mutet) nem szepeszeti celbol tortent elsosorban es az enyem ebbol kifolyolag joval bonyolultabb volt. szerintem a normal hasplasztikanal kb 2 honap utan elkezdhet az illeto lassan emelni konnyebb munkakat vegezni, de errol a szakembert kell megkerdezni. van a neten is sok info ezzel kapcsolaban.

    előzmény:
    sugarcube (2)
    2017-01-18  13:41
  2. 2017. január 18. 13:412.

    Szia!


     


    Nem gondolkodtal esetleg, hogy tornaval hozd helye a szetnyild hasizmod? Azert nem kicsi mutet lehet az ilyen. Keress ra a loveyourbelly tanfolyamra, pont erre a celra talaltak ki a treninget es mar sok pozitiv visszajelzes van rola. Sajnos a kinyult bo"r problemajat viszont nem oldja meg.

Címlap

top