Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Korán nyíló méhszáj.

zsombierik
Létrehozva: 2017. január 13. 14:52

Sziasztok.


33hetesen 4 naposan Megállapította az orvosom hogy a méhszáj értékem 2111 be kellett feküdnöm 5 napra kaptam tüdőérlelő és vissza tartó injekciót panaszmentes voltam és az nst is jó volt ezért most itthon pihenek.


Ma tőltőm a 35. Hetet heti 2 szer kell járnom nst re de ma azt mondta a doki már megnyugodhatunk nem lesz baj ha megszületik a pici.


Volt valakiakinek így sikerült kihordani a babát? És a szülés gyorsabb volt?

  1. 2017. január 17. 16:523.

    Vigyázz magatokra, minden nap újabb plusz grammokat jelent  a babának. De ha komolyra fordul a helyzet,akkor se pánikolj, arra gondolj, amit az orvos mondott. És igen, saját tapasztalatom szerint gyorsabb lesz a szülés. Végülis aki nyitott méhszájjal kezd szülni, az félútról indul,nem? Akár másfél hetet is lehet teljesen nyitott méhszájjal átvészelni... )))


    Sok szerencsét!

  2. 2017. január 16. 11:042.

    NST-n találkoztam egy veled hasonló kismamával. Ő végül 38ik héten szült, és rohamtempóban. 40km-re laktak a  kórháztól, 10 perces fájásokkal indultak otthonról, mire beértek már jöttek a tolófájások, 20 perc múlva kint volt a baba. De amúgy neki amellett, hogy 34-ik héten elkezdett nyílni a méhszáj, már a  harmadik gyereke volt. 


     

Címlap

top