Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr.Balázs Csaba vélemény?

Sunako800
Létrehozva: 2017. január 12. 01:35

Endokrinológust keresek, olyat aki végre végig hallgat, alaposan megvizsgál, és segít is, most már ha kell a pénzt is összeszedem rá...
A neten keresgélve akadtam Dr. Balázs Csabára, a cikkek, és válaszok alapján amiket írt az interneten, számomra szimpatikus.
Úgy tűnik ő végre a kiváltó okot, a probléma gyökerét akarja kezelni, nem csak a tüneteket enyhíteni hormontablettákkal.

Sajnos nekem egy lassú hajvesztéssel kezdődött a probléma, mára a menstruációm is szörnyű, rengeteg barna folyásom van és rendszertelen,
a szőrzetem erősödött, a bőröm problémás lett, illetve hajam már alig maradt. 23 éves vagyok, 6 éve kínlódok, millió orvosnál megfordultam, nőgyógyászok, házi orvosok...  Kiderült pcos-em van, de ezt fogamzásgátlóval akarták csak orvosolni, miszerint más nem segít. Én ezt nem hiszem el. Soha nem szedtem nem is akarom. Beutalót endokrinológiára nem adtak, hiába kértem, miszerint felesleges, ugyse mutatna ki semmit.
Kértem terheléses cukor vizsgálatot, nem csinálták meg azt se, miszerint elég a vérvétel. Elegem van az sztk-ból, és hogy sehol nem hallgatnak végig, leráznak, nem foglalkoznak velem. Még ott se ahol fizettem.

Dr Balázs Csabáról jókat olvastam, de régi véleményeket. Elég borsos ára van, szeretnék véleményeket olvasni, hogy ne megint a semmiért fizessek ki horribilis összegeket, mert ha megint így járok már belepusztulok... :((

  1. 2017. január 13. 13:195.

    Szia!


    Naszódy Pétert Kecskeméten nagyon ajánlom, én 300 km-ről járok hozzá, olvass utána. A facebookon rengeteg pajzmirigy, pcos, IR stb. csoport van, én is ott kaptam a tippet.


    A Mensmentis-ben is nagyon jók az orvosok. Dr. Tűűhöz szintén több hónapnyi várakozási idő van, de a többi doki is nagyon jó!


    Én elsőkörben egy magánlaborban csináltaték vérvételt TSH, T3,T4, Anti tpo, D vitamin szintet nézetve, ez már jó kiindulópont egy jó endokrinológusnak. Ezen kívül egy 2 vagy 3 pontos cukor és inzulin (ez  nagyon fontos!) terhelést, ez is eléggé informatív lehet.


     


     

    előzmény:
    Sunako800 (4)
    2017-01-12  14:55
  2. 2017. január 12. 14:554.

    Köszönöm a válaszokat!

    Hú hát ezt sajnálattal hallom, hogy ilyen sok idő, bár addig legalább gyűjtögetek... az a baj én már a magánrendelésekben sem bízom, és tényleg utánaszeretnék járni mennyire lelkiismereted az akihez megyek. Örülök hogy eddig rosszat még nem hallottam, olvastam a doktor úrról.
    Az PCOS amit nálam diagnosztizáltak, mindig vagy pajzsmirigybetegség, vagy inzulin rezisztencia végterméke. A nőgyógyászom legalábbis azt mondta, hogy a PCOS oka ez a két lehetőség, valamelyik biztos hogy nem stimmel. A kérdés az hogy mi nem stimmel, ehhez kéne endokrinológus vizsgálata, hogy mi a baj a hormonjaimmal, így természetesen rendben van ha a pajzsmirigyemet nézi, ezt is várom. :))

  3. 2017. január 12. 09:053.

    Állítólag tényleg jó, de nem is az a fő baj vele, hogy drága, hanem hogy hónapokat (akár 5-6, nem vicc, próbáltam) kell várni, míg kapsz nála időpontot.


    De a problémáddal más endokrinológus is tud kezdeni vmit, csak magánrendelésre menj, mert ott végighallgatnak. Akár Balázs prof. kollégáihoz is mehetsz, nem ő dolgozik egyedül a rendelésen.

  4. 2017. január 12. 07:082.

    Nagytudású orvos , empatikus. De inkább pajzsmirigy betegségekkel  foglalkozik.

Címlap

top