Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Gyerekbetegseg

gabriellaveress
Létrehozva: 2016. december 5. 16:42

Sziasztok!


A segitsegeteket szeretnem kerni egy kerdoiv kitoltesevel, ami par percet vesz igenybe. Egy egeszsegugyi tanulmanyhoz keszul. Gyermekek betegsegevel/egeszsegevel kapcsolatos kerdoiv. Ez mindannyiunknak fontos. Nagyon koszonom elore is a segitsegeteket!


 


https://docs.google.com/forms/d/13FrNf84pnJtOFN1_t7Ckkm6j LCveMqjB5xk_ThvKx1U/edit

  1. 2016. december 5. 17:422.

    Elakadtam a 3. kérdésnél...


    "Mennyire tartja a problemakat fontosnak?" => Melyiket mennyire. A kisebbeket kevésbé találom fontosnak, a nagyobb problémák fontosak. És innentől kezdve a többit sem sikerül értelmesen megválaszolni.


    "Mennyire érzi sürgetőnek?" => Attól függ melyiket. A takonykórral nem foglalkozom, az anafilaxiás rohamhoz mentőt hívok. És a kettő között bármi előfordulhat...


    Javaslom, hogy egy kicsit pontosíts, mert így nem fogsz értékelhető választ kapni. (Nem szemétkedésből írom. Ki akartam tölteni. 3 gyerekem van + csecsemő és gyermekszakápoló vagyok.)

Címlap

top