Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Első trimeszter rosszullét

Zsensina
Létrehozva: 2016. november 21. 18:52

Nyolcadik hetet kezdem, harmadik hete egész nap küzdök hányingerrel, kő a gyomorban érzéssel. 


Nem működik az, hogy reggel egyek egy szem kekszet, mert éjjel-nappal rosszul vagyok. 


Aki hasonlóval küzdött, mivel tudta elmulasztani ezt a folyamatos rosszullétet? Rettenetesen érzem magam, már a munkámban is akadályoz..... 

  1. 2016. november 22. 11:583.

    Hú, ez de ismerős. Nekem a 16. hétig tartott mindkét terhességemnél. Ami néha, egy picit segített: kevés vízben, pici gyömbérpor. De ez sem mindig.


    Beszéld meg az orvosoddal mit javasol, mert van aki a gyömbért sem tartja használhatónak terhesség alatt. Jó lenne, ha valamiféle konszenzusra jutnának, de nem képesek.

  2. 2016. november 21. 19:092.

    Legfőképpen vigasztaljon az a tudat, hogy nemsokára elmúlik, a 12 hét után általában megszűnnek ezek a tünetek. Nekem annó egy picit segített a hideg, citromos víz.

Címlap

top