Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

MI A VÉLEMÉNYED ERRŐL??

balasz1995
Létrehozva: 2016. november 17. 08:52

Szervusztok!

Egyetemi projektünkön belül a telemedicínával és a betegségek előrejelzésével foglalkozunk(még erősen elméleti oldalról).Ebben lenne szükségem a véleményetekre , akár itt de legfőképp a kérdőív kitöltésével leírva:
https://csaladfaprojekt.typeform.com/to/qTImYY


 


 


 


 


 


 


 


Előre is nagyon köszönöm!


 


 


 


 


 


 


 


 

  1. 2016. november 23. 08:505.

    Nekem tetszett a kérdőív formája, legalább más, mint a többi, újszerű. Azért lehetne még dolgozni rajta...


    Egy hibás kérdés volt benne: "Milyen gyakran (csinálok valamit, nem emlékszem pontosan, mit is)? De a tartalom lényegtelen, a válaszlehetőségek 1-5-ig voltak. Azonban erre így nem lehet válaszoln. Erre a kérdésre mindig olyan opciókat kellene megadni, hogy naponta-hetente-havonta. 


    A téma is érdekes. Tulajdonképpen a háziorvos érdemi munkáját helyettesítené a megoldás a betegségmegelőzésre irányuló adatgyűjtés- és elemzéssel. Azzal a különbséggel, hogy a Big Data alapján sokkal többet tudna, mint a háziorvos.

  2. 2016. november 17. 20:414.

    MI ez? Családfakutatás, dietetika, egészségügy, gyógyszeripar és kutatás? Hogyan függnek öszze mindezek? A kérdőív szerkesztéséhez következő alkalommal egy bölcsész segitségét kérd, mert sok a nehezen érthetető kérdés.

  3. 2016. november 17. 19:113.

    Ennél zagyvább és ennyire amatőr módon megszerkesztett kérdőívet még nem töltöttem ki soha!


     

  4. 2016. november 17. 08:582.

    És ha bárkiben felmerült kérdés a témával kapcsolatosan azt is nyugodtan írja le mert nagyon érdekes a téma és szerintem jó lenne erről is egy beszélgetést elkezdeni!

Címlap

top