Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Görcsök vérzés nélkül?

Beniamino
Létrehozva: 2016. május 26. 08:26

Sziasztok!


Kb. két hete jártam nőgyógyásznál többféle tünetem miatt (alhasi és vesetáji fájdalmak, pecsételő vérzések, barna folyás, rövidülő menstruáció). A tüneteim egészen enyhe formában jelentkeztek kb. 1 éve, az akkori orvosom nem tulajdonított nekik jelentőséget. Két héttel ezelőtt sajnos meg sem tudott a doki rendesen vizsgálni, mert annyira fájt a hüvelyi UH és a tapintásos vizsgálat; így a citológiai mintát sem tudta levenni. Úgy gondolta, hogy gyulladás okozhatja ezt a fájdalmat, ezért antibiotikumot írt fel (bár lázam nem volt, a vérképem szerint nincs gyulladás a szervezetemben).


Tegnap előtt kellett volna megjönnie, előtte a "szokásos" barna folyás és enyhe görcsök megvoltak, és itt jön az, amiért konkrétan írok: nem vérzem! A hasam veszettül görcsöl, a szokásosnál is erősebb menstruációs görcseim vannak, de "eredmény" semmi...


Mi ez? Nem normális, ugye? (Terhes biztosan nem vagyok!)


Bevallom, kicsit meg vagyok ijedve.


Kérlek, ha valaki tapasztalt hasonlót, osszátok meg velem.


Üdv: Beniamino


 

  1. 2016. május 26. 12:464.

    A tüneteim egészen enyhe formában jelentkeztek kb. 1 éve, az akkori orvosom nem tulajdonított nekik jelentőséget.


    Annyival kiegészíteném, hogy enyhe formában jelentkeztek, de azóta folyamatosan erősödtek, ezért mentem el újra orvoshoz.

    előzmény:
    Beniamino (1)
    2016-05-26  08:26
  2. 2016. május 26. 12:443.

    Tuti biztos, hogy nem vagyok terhes :)


     

    előzmény:
    basicsg (2)
    2016-05-26  08:49
  3. 2016. május 26. 08:492.

    Szia!


    Nekem ugyanez volt április eleján amikor meg kellett volna jönnie. Nem is jött. 2-3 napig tartott ez a pecsételgetés. Majd pár napra rá csináltam egy tesztet POZITIV lett és most 13. hétben járok :)


    Tuti biztos hogy nem vagy terhes?


    Ha nem, akkor (habár nem vagyok szakértő a témában), nekem a mióma vagy az endometriózis jut eszembe. Keress rá neten és olvasd el a tüneteid, igy látod hogy mennyire illik rád.. De fura hogy az orvos fertőzésre gyanakszik.. attól még meg kellene hogy jöjjön..

Címlap

top