Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Egészségügyi kis könyv

Karolina12
Létrehozva: 2016. május 11. 18:04

Sziasztok :)  Balatonra készülök dolgozni nyáron, külföldön élek de van magyar állampolgárságom, viszont lakcímem nincs. Rokonoknál fogok élni ők megoldják a lakcímet viszont nem tudom hogyan működik nálatok ez az egészségügyi kiskönyv dolog. .. Az a helyzet,hogy én itthon vendéglátásban dolgoztam és van egy érvényes kis könyvem. Nálunk elég sok vizsgálatnak kell megfelelni ahhoz hogy vendéglátásban dolgozhassak. Pl: Nőgyógyász, fül orr gégész,tüdőszűrés,bőrgyógyász,vérvizsgálat,torok váladék szűrés és ezen belül még sok más dolog. Nekem ez mind megvan. Az lenne a kérdésem hogy ha lefordíttatnám és hitelesíttetném elfogadná az üzem orvos? Vagy mindenképp ki kell járni ott?

  1. 2016. május 16. 08:282.

    A leendő munkáltatód dolga, hogy rendben legyen ez a dolog, ő pedig intézze a foglalkozás-eü. szolgáltatójánál ("üzemorvos"). Azt javaslom, a munkáltatóval vedd fel a kapcsolatot és tájékoztasd, mi van meg részedről. Aztán majd megy tovább a dolog. Ne hagyd az utolsó pillanatra, a szakfordítás időt vesz igénybe, sürgősséggel meg sokkal drágább. 

    előzmény:
    Karolina12 (1)
    2016-05-11  18:04

Címlap

top