Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bromocriptin baba

mihokniki
Létrehozva: 2016. január 21. 11:12

Magas prolaktin szint miatt kell bromocriptint szednem, szeretnénk gyereket és a magas prolaktin szint gátolja elméletileg. Kb. 3 hete szedem. 5 napja kellett volna, hogy megjöjjön, de még semmi. Már terhességi teszteket is csináltam, mind negatív. Szerintetek a bromocriptin felborította a ciklusom? Nekem 28 napra mindig megjött. Hány napig várjak még mielőtt dokihoz fordulnék? Mit csináljak? Mindig van valami ami miatt nem jön össze a baba. Kész vagyok idegileg Mit tegyek?

  1. 2016. január 22. 11:073.

    Köszi. elméletileg volt peteérésem (a nyákot figyelve), de már össze vagyok zavarodva.

    előzmény:
    Szezso (2)
    2016-01-22  07:56
  2. 2016. január 22. 07:562.

    Szia! A Bromocriptin csak pozitív irányba befolyásolhatja a ciklusodat. 


    A magas prolaktin szint gond lehet a ciklus első felében, akár a peteérést is akadályozhatja, de ha ez meg is történik, a ciklus második felében "lenyomhatja" a progeszteron szintet. (Azért írtam feltételes módban, mert nekem a magas prolaktin szint mellett volt normális peteérésem, normális progeszteron szinttel a ciklus második szakaszában.)


    Elképzelhető, hogy eddig nem volt, és most lett peteérésed, csak nem a 14. napon, hanem később. Én várnék még kb. 2 hetet, addig csinálj pár tesztet. Ha nem történik semmi, ekkor már érdemes elmenni az orvoshoz, rádnéz UH-val, hogy mi a helyzet.


     

    előzmény:
    mihokniki (1)
    2016-01-21  11:12

Címlap

top