Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Újpest / Gyerekorvos

szea
Létrehozva: 2015. november 18. 13:56

Sziasztok, 

most költözünk a IV. kerületbe a kisfiammal (3), aki súlyosan allergiás többféle élelmiszerre (tejfehérje, fehér liszt, szója, magvak, stb.). 
Elég érzékenyen reagál a különböző kemikáliákra, gyógyszerekre.


Ha van olyan közületek, aki ismer olyan gyerekorvost a IV. kerületben, aki megbízható, körültekintő, esetleg foglalkozik homeopátiával, és nem zárkózik el más alternatív módszerektől sem, annak nagyon örülnék!



(Felnőtt háziorvos neveket is javasolhattok, ugyanezeket a paramétereket figyelembe véve.)

Sajnos többször megjártuk már... 
Nem szeretnék még egyszer rossz döntést hozni. 

A javaslatokat előre is köszönöm!

Szép napot! 

Éva

  1. 2015. november 18. 18:222.

    Szia!


    Nekem két kisgyermekem van, egy 17 hónapos és egy majdnem 3 éves. Mi  Bedők Mária doktornőhöz járunk. Keres rá interneten. Ő allergológus is és gondolom nektek ez fontos szempont.Imádja a gyerekeket,a gyerekeim szeretik.Feleslegesen nem gyógyszerez,ami nekem nagyon szimpatikus.

    előzmény:
    szea (1)
    2015-11-18  13:56

Címlap

top