Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fehér-kinövés a nyelven

juhászbarbara
Létrehozva: 2015. október 2. 10:12

Sziasztok!


Néhány napja fedeztem fel, hogy a nyelvemre nőtt valami fehér, hosszúkás kinövés, olyan, mintha egy ízlelőbimbó nyúlt volna meg. Nem fáj, de elég ijesztő. Esetleg ha valaki találkozott már hasonlóval, szívesen fogadom a tapasztalatokat! Orvoshoz szerdán tudok elmenni, akkor majd többet tudok.


Köszönöm

  1. 2016. november 30. 20:043.

    Szia! Mi lett a problémaval??

  2. 2016. február 14. 09:232.

    Szia juhászbarbara!


    Nekem is megjelent egy fehér, hosszúkás kinövés a nyelvem közepén, nem fáj nem vérzik ha leszedem, de aggaszt engem is. Neked mit mondott az orvos? Nekem azt, hogy lehet, hogy B vitamin hiányom van és ajánlotta a B vitamin komplexet. Ha nem múlik el, akkor vissza kell mennem... 


    Sokat segítene ha megírnád neked mit mondtak és hogy azóta eltűnt-e


    Köszi!

Címlap

top