Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Méhszájseb, 16-os hpv

Sunny91
Létrehozva: 2015. augusztus 6. 23:18

Sziasztok!


A problémám a következő.


Most 24 éves vagyok. Van egy méhszájsebem amit mar kb. 6 évvel ezelőtt megtaláltak, de az orvosom azt mondta nem nagy, nem veszélyes, kezelgette, tobbszor ecsetelte nem volt vele ugy problema.


Viszont 2 evvel ezelott hpv-t is talaltak nalam, isoprinosine-t irtak fel amiről rengeteg rossz dolgot hallottam, ahogyan azt is, hogy lehet, hogy a szervezet magától lekuzdi ezt a vírust. Immunerositokent beres cseppet szedtem/szedek, C vitamin...


a legutóbbi két rákszűrésem p3as lett, csinaltak hpv tipizálást, kiderult h nekem 16os van. Egészen pontosan olyan dolgok voltak a leletben mint atypia, cin1 hpv.


mindig is voltak vérzészavaraim, folyamatosan visszatérő holyaghurutok aminek nem tudjak a mai napig sem az okát, most viszont július 22-én jott meg két hétig tartott a menstruaciom, egy nap kimaradasa utan most ismét verzek. Rendszerint együttlétet követően. Voltam vissza az orvosomhoz tegnap, nem tudja mitol verzek ilyen sokaig, igazabol nem is nagyon foglalkozott velem... Teljesen el vagyok keseredve mert mar nemibeteggondozoban is voltam, nemi betegség is kizarva a hpv-t leveve, de semmi nem segit folyton verzek es nem tudom az okát. A szex is rettenetesen fak olykor-olykor, a sírás kerülget, lelkileg is megvisel.


remelem tud valaki tanácsot adni, kihez forduljak, mi segitthetne aki küzdött hasonlo problémákkal! Elore is koszonom!!

  1. 2015. augusztus 9. 01:133.

    Sürgős orvos váltás!!!!!!!! Én is csak ezt tudom ajánlani. A P III citológiai eredmény lehet gyulladásos folyamat miatt is, de az atypusos elváltozás már nagyon komoly dolog, ne álltasd magad, hanem az eddigi eredményeidel keres fel egy másik nőgyógyászt. Ha pesti vagy könnyen találsz, de vidéken sem kell kétségbe esni.


     

    előzmény:
    Sunny91 (1)
    2015-08-06  23:18
  2. 2015. augusztus 8. 15:572.

    Szerintem orvost kene valtanod, es minel elobb kene, hogy lasson egy normalis nogyogyasz. Nincsen nogyogyaszati surgossegi a korhazakban? Sajnos neveket nem tudok irni, nem Magyarorszagon elek, de allj ki magadert, az egeszseged erdekebe, ne otthon sirdogalj, hanem irany surgosen egy doki es kovetelj ki magadnak ultrahangot, vizsgalatot, ne hagyd, hogy elhajtsanak!!!!!

    előzmény:
    Sunny91 (1)
    2015-08-06  23:18

Címlap

top