Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nagyon jó bőrgyógyász Bp?

VIK
VIK
Létrehozva: 2015. június 28. 17:29

Kedves fórumozók!


A segítségetekre lenne szükségem. Anyósomnak bőrgyógyászati problémája van, már hetek, hónapok óta kezelik, de gyakorlatilag eredmény nélkül :( . Olyan bőrgyógyászt szeretnénk találni lehetőleg Budapesten, aki tényleg profi és nem csak kísérletezik vele. Ha valaki ismer ilyet, kérem, írja meg!


Válaszotokat előre is köszönöm :) ! Kellemes délutánt mindenkinek!

  1. 2015. július 2. 11:132.

    Attól tartok, csak egy véletlenszerű listát fogsz itt kapni. Érdemes lenne először tisztázni, hogy pontosan mi is a probléma.


    1. Nem tudják megmondani, mi baja?


    2. Lehet, hogy tudják, csak nem volt idő elmagyarázni?


    3. Tudják, mi baja, csak a kezelés nem működik?


    4. Tudják, mi baja, csak erre a betegségre egyelőre nincs gyógymód? (Csak ezt nem magyarázták el)


    Többek között azért is érdemes ezeket tisztázni, mert ha az a gyanú, hogy egyszerűen csak nem magyarázzák el, mi a gond, akkor egy magánrendelés, ahol több idő van, segíthet a probléma megértésében.


    Ha viszont az a gond, hogy valamilyen bonyolultabb vizsgálati módra van szükség, akkor inkább nagyobb intézményhez lehet fordulni.


     

    előzmény:
    VIK (1)
    2015-06-28  17:29

Címlap

top