Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Urológust keresek 2015

indi71
Létrehozva: 2015. június 15. 07:19

Sziasztok!


 


Véleményeket, tanácsokat szeretnék kérni.


 


Urológus orvost keresek.


 


Krónikus problémám végett több orvosnál is jártam már a Dél pesti korház urológiáján, legutobb Dr Tenke Péternél. Viszont a tapasztalataim nem túl jók. Szakmailag úgy tudom hogy ő nagyon jó (ezért is kerestem meg őt, végre szeretnék meggyógyulni), de cseppet sem volt kedves, és éreztette hogy a magánrendelőjébe vár. Nem vagyok az a tipus, aki minden egyes orvoshoz szaladgálásnál tolja a pénzt, nem is tudom megtenni. Vagy az orvosnak adok, vagy az ajánlott gyógyszereket veszem meg, a kettő együtt nem megy....


 


Volt-e már valaki nála, mik a tapasztalatok? Vagy esetleg tudtok -e ajánlani nekem Budapesten jó urológust?


 


köszönöm, hogy segítetek!


 


 


 


 

  1. 2015. június 18. 23:173.

    Én sokáig jártam a Csengeri utcai rendelőbe Dr. Arányi Gábor-hoz. Ha nem tartozol oda, lehet fizetned kellene. Talán ha felhívnád a rendelőt és megkérdeznéd, hogy fogad-e ha nem területi beteg vagy?


    http://www.tesz.co.hu/duties/view/8926-urologia-andrologi a


    Nagyon jó orvos, nekem semmi panaszom nem volt rá.



    A dél-Pesti kórházban is volt egy orvos, de a nevére nem emlékszem. Ő is nagyon rendes volt, semmi panaszom nem volt rá.
    Esetleg a dél-pesti kórházban női urológust keresnél fel?!

    előzmény:
    indi71 (1)
    2015-06-15  07:19
  2. 2015. június 15. 08:112.

    A körzeti urológus ingyenes. Ha nem akarsz (tudsz) fizetni, akkor őt kell felkeresned.


    A választott, magán orvos fizetős.

    előzmény:
    indi71 (1)
    2015-06-15  07:19

Címlap

top