Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Bölcsességfog macera

Kíváncsi77
Létrehozva: 2015. március 30. 14:08

Sziasztok! Bal alsó bölcsességfogamat húzták 9 napja. Rögtön utána belázasodtam, 2 napig csak rubophen vitte le valamennyire, és be is volt duzzadva. Kerestem a fogorvost (szájsebész is), azt mondta, ennyi belefér. Aztán harmadnap már nagyon rosszul voltam, akkor dalacint kezdtem szedni, de tartok tőle, későn, mert akkorra már a gégém is fájt. Utána meg szép lassan a nyelőcsövem is, hogy enni kész rémálom. Szerdán már le sem tudtam nyelni a kapszulát, gégészeten adtak forcidot, az vízben oldható. Mostanra lement a láz, a duzzanat, viszont a gégém, nyelőcsövem még fáj. Érdekelne, volt-e másnak is hasonló tapasztalata, hogy lehúzódott a gyulladás a fogról?És mikor múlt el? A fogorvosra haragszom, hogy nem rendelte el az antibiotikum azonnali szedését, de most már nem tudok mit tenni. Mivel ő a helyi profi szájsebész, bíztam benne... Biztassatok, 8 hónapos kisfiam eléggé érzi, hogy anyával nincs rendben valami, azóta megébred éjjel.

  1. 2015. március 30. 14:452.

    Ha húzás után bedagad az előfordul sajnos...de a láz gége és nyelőcsőfájdalomnak nem feltétlenül van köze ehhez.amit leírtál simán lehet egy vírusfertőzés és véletlen az egybeesés. Nem tudom mennyire volt nehéz húzás de általában ha gond van a húzások utáni 3.-4.napon szoktak belázasodni és nem azonnal.szóval simán lehet h összszedtél egy vírust-ami mostanában nem nehéz-és hamarosan rendben leszel!

    előzmény:
    Kíváncsi77 (1)
    2015-03-30  14:08

Címlap

top