Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr. Petrócziról vélemény

Eeviline
Létrehozva: 2015. március 12. 17:11

Sziasztok!


Ismeri valaki illetve jár/járt valaki Dr. Petróczi István nőgyógyászhoz?


A neten találtam és a honlapján a problémáimra elég sokoldalú válaszokat kaptam és gondoltam elmennék hozzá hátha tud segíteni rajtam. Viszont ha az orvos válaszol c. rovatot nézegetem eléggé mogorva stílusú válaszokat ad a kérdezőnek és néha még ki is oktatja ezért bizonytalan vagyok. Árak sincsenek a honlapján.


Esetleg valaki ismeri , hogy milyen? Lelkiismeretes, alapos, odafigyel a betegre?


esetleg jó nőgyógyászt tudtok aki változókori problémában jártas?


Köszi ha írtok


Evelin

  1. 2015. március 15. 12:115.

    Egyetértek. Bennem 2-3 éve merült fel, hogy esetleg ilyen jellegű gondom lehet, mert bár a ciklusom tökélertes volt, de éjjelente izzadzam. Végül kiderült, hogy hiperinzulémia volt a ludas, de addiogra én is kiolvastam az erről szóló szakirodalmat és én is arra juottam, hogy túlhiszterizált a hormonellenesség, tübb az előnye, mint haszna, és bizony én kérni fogom majd. De sajnos az én orvosom is totál hormonellenes.


    Priviben elküldenéd, ki a dokid? Meg vagy vele emberileg, szakmaiéag is elégedve? Kösoi előre is!

    előzmény:
    Elza (4)
    2015-03-14  23:08
  2. 2015. március 14. 23:084.

    Valami miatt a klimax fórumok hamar meghalnak itt.


    Ez tabutéma, senki nem beszél erről szívesen inkább magányosan kínlódik. A sok szegény tudatlan nő fél a hormonpótlástól, pedig pont az tartaná meg nőnek. klimax után, hormon nélkül a nők villámgyorsan leépülnek, bőr, haj, testalkat, fogak, szív és érrendszer, a belek, az emésztés is változik. A kalcium ösztrogén híján nem tud beépülni a csontokba, jön a csontritkulás.


    Ki akar önszántából mamzli lenni, ha tehetne ellene?

    előzmény:
    Eeviline (2)
    2015-03-12  20:27
  3. 2015. március 14. 22:583.

    Szia! Én olvastam a honlapját, nagyon tanulságos. Nem pártoltam át hozzá, mert jó az én orvosom is, de elfogadom a véleményét a hormonpótlásról, logikusan levezeti, miért is kell ez nekünk.


    Amerikában kicsit régebben kezdték, ott voltak is problémák, de mire hozzánk került a tabletta, már megbízható, nyugodtan szedhető akár életed végéig.


    Én szedem az Activelle-t. Semmilyen klimaxos panaszom nincs, a súlyom nem változik 30 éve. A hajhullásom lényegesen alábbhagyott, mióta szedem.

    előzmény:
    Eeviline (1)
    2015-03-12  17:11
  4. 2015. március 12. 20:272.

    Ajjaj, ezek szerint nem igazán jártok hozzá....vagy csak nincs kedvetek írni...


    Na mindegy, hátha jön valaki aki járt már nála , vagy ismer jó nőgyógyászt

    előzmény:
    Eeviline (1)
    2015-03-12  17:11

Címlap

top