Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Urológus hólyagtükrözéshez

Torolt_felhasznalo_773465
Torolt_felhasznalo_773465
Létrehozva: 2014. december 19. 22:19

Egy ismerős idősebb hölgynek keresek olyan urológust, akihez ha elmegy, elvégzni neki az orvos a hólyagtükrözést. Az illető már több sztk-s orvosnál járt a panaszával, többször felvetette a tükrözést, hogy szeretné, ha megnézné az orvos, van-e gomba a hólyagjában, de sehol nem csinálták meg neki ingyen, mondván, hogy vagy nincs rá idő, vagy nem indokolt.


Megbízható, alapos, rendes urológust keresek neki Bp-en belül bárhol, lehet magán is, a lényeg, hogy gombás trigonitist tükrözéssel ki tudjon szűrni, illetve nagyon képben legyen a hólyagátöblítés témában (sajnos régebben kellett ilyet csináltatni a betegnek). Női urológus még jobb lenne, de ez nem feltétel. Idős, szégyenlős hölgy lenne a beteg. Mindegy, hogy hol van az orvos Pesten belül, csak ne késő este legyen a rendelés, mert még haza is kell utazni a néninek vidékre a beavatkozás után. 


Pesten kívül, Pest megye északi részén ha tudtok jó urológust, az is jó lenne. Fót, vagy környéke.


Magán orvos is jó, ez a része mindegy a dolognak.


 


A hölgy nem fórumozik, de kérésére továbbítom neki a javaslatokat.


 


Köszönöm a néni nevében is.

  1. 2014. december 20. 11:282.

    Szervusz kémikus!


    Csak, hogy életbe tartsam a topikot!


    A Vasuti kht-ben bárkit fogadnak. Na, körülnézek. Klinikára kellene mennie.


    Azzal egyetértek, hogy a tudatalatti jelez. De, az is egy dolog, az idősek, el kezdenek körbe körbe járni. Az orvosok sem igyekeznek feltárni a beteg "képzelgéseit".


    Elmentem dokihoz a panaszommal (nem vélt). Minden labor eredményem negatív volt. Persze kiváltottam a felírt Q... drága gyógyszer, és csak utána néztem meg a labor papírt. Ebben hibáztam. Úgy, hogy a gyógyszer a fiókomban, majd tovább adom.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_773465 (1)
    2014-12-19  22:19

Címlap

top