Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Nem vart izgalmak

BSZM
Létrehozva: 2014. november 15. 14:44

Sziasztok!


Ez ev februarjaban szomoruan be kellett latnunk a ferjemmel, hogy kinottuk a lakoparki 55nm-es lakasunkat, ket kicsi gyermekkel. Jottek mentek az erdeklodok. Majd szeptemberben valaki rabolintott, ez almai otthona, megveszi!!! Hipp-hipp hurrraaa!!! Koltozunk, a mi almaink otthonaba, ami nem mellesleg kerteshaz. Lesz mindenkinek kis sajat kuckoja, kert, stb.


Tudok majd kerteszkedni, gyerekeknek, hinta, homokozo.


Tiszta izgalom!!! Aztan jott meg egy izgalom, noha nem pont eme formaban vartam. Ugyanis kiderult, hogy ATTETES MELLRAKOM VAN!!!!!!!!!!!! 41 eves vagyok. Egeszsegesen elek, nem dohanyzom, legfeljebb amit mas utan veletlenul letudozok fustot szivom be, vitaminokat szedek, sportolok,magvakat eszem, ne soroljam tovabb.


Meg most sem terek magamhoz, pedig mar holnap reggel be kell vennem az orvossagokat, es hetfon kezdodik a KEMOTERAPIA. BRRRRRRRRRRRRRRRRRRR


Nem szegyellem, de felek, zabszem nem fer a seggembe.Sokan elitelik  kemot, inkabb termeszetgyogyaszra bizzak. Fura, mert eletemben nem sok gyogyszert vettem be, pont a mellekhatasok miatt. Igaz, nem is voltam beteg.Most meg nem mernem azt mondni,hogy nem fogadom el a kemot. Pedig, hajajjjj, hogy miket hallani es olvasni rola. Az meg hadjan, hogy oda lesz a szep hosszu hajam, de hogy egy elo halott leszek?


Igaz, olyan szep kendoket kapni, es mekkora megtakaritas a fodrasz, a sampon stb. Finom puha fejecskemet simogatja majd a ferjem, mint a ma szuletett babanak. A lanyom 6 eves, mit szol majd hozza, hogy kopasz vagyok? Mit tegyek?


Sebaj, kerteshazban vagyunk,ket kemo kozott majd kerteszkedek, ha lesz ho hoembert epitunk a gyerekekkel, ma ha lesz erom kikelni az agybol. 1 honapja mar turbozom magam vitaminokkal, immunerositokkel, specialis termekekkel, amik allitolag merseklik es hatekonyabba teszik a kemot, es a sugarat.  Kivulrol szep vagyok, belul meg rohadok, mondhatom szep. Pont mint a sogornom, annyi kulonbseggel, hogy O az irigysegtol, a kapzsisagtol, a rosszindulattol. Biztos jot kacagott magaban, amikor megtudta mi bajom. Hat, nem kivanom senkinek, meg neki sem.


Orulok, ha irtok, ha imadkoztok ertem, es sorstarsaimert, meg akkor is, ha nem hisztek Istenben.


Koszonom, hogy elolvastatok, meghallgattatok.


Szep hetveget, legalabb Nektek!

  1. 2014. december 1. 13:0210.

    Hogy vagy???????????

    előzmény:
    BSZM (1)
    2014-11-15  14:44
  2. 2014. november 17. 13:479.

    Én is nagyon szorítok neked és majd ha van kedved számolj be nekünk, hogy vagy!


    Hogy derült ki? Drukkolok!!!! Nagyon!!! nekem is ennyi idős az egyik kislányom!

    előzmény:
    BSZM (1)
    2014-11-15  14:44
  3. 2014. november 17. 00:038.

    Nagyon sokat imadkozom erted!A sogornod biztos nem ennyire gonosz,csak most te beteg vagy,es igy erzed!A noveremnek 15 eve volt mellrakja,nem kapot kemot csak sugarzast,es nem is latszik a helye,csak a hona alatt volt a vagas ahol kivettek a csomot.Kerlek jard az orvosokat,menj a legjobbhoz,hatha a kemo nem is annyira fontos.Rendszerint a biztosito csak ezert fizet mert olcso. noveremnek azota sincs hala az egnek semmi tunete,csinos egeszseges,ugyan evente kell kivizsgalasra mennie.Ne hallgass a kuruzslokra,azok csak a penzt akarjak,erdeklodd meg ki a legjobb ebben a szakmaban.Hatalmas szoritas!!!!!!!!!! Meg fogsz gyogyulni!!!!!

    előzmény:
    BSZM (1)
    2014-11-15  14:44
  4. 2014. november 16. 22:037.

    Nem tudom, mit írjak-sok erőt kívánok Nektek.    


    Ui.: Úgy hallottam/olvastam, hogy a répa-cékla-alma vegyes turmix (talán turmix) jó hatású.

    előzmény:
    BSZM (1)
    2014-11-15  14:44
  5. 2014. november 15. 20:246.

    Sok erot es kitartast kivanok! Mielobbi gyogyulast!

    előzmény:
    BSZM (1)
    2014-11-15  14:44
  6. 2014. november 15. 18:155.

     "A lanyom 6 eves, mit szol majd hozza, hogy kopasz vagyok? Mit tegyek?"


    Vegyel egy parokat,(manapsag mar nagyon elethueket tudnak csinalni) es ugyelj arra, hogy a lanyod ne lasson kopaszon. Es magyarazd el neki, hogy beteg vagy, de csak egyszer, es ne kelljen azt atelnie, hogy anya beteg ejjel is nappal is, mert az traumat okozhat a 6evesednek. Ne a betegseged korul forogjon az eleted, probald meg felfogni ugy, hogy ez csak egy gyogyszer, egy kezeles  a het (honap?) egy napjan, a het tobbi napja lehetoleg ne errol szoljon. Mas mar javasolta, keruld a cukrot - vannak tudomanyos elmeletek arrol, hogy ehezes is segit abban, hogy kevesbe szenvedtessenek a kemo mellekhatasia(24 oraval a kemo elott mat nem eszel semmit; es keůo utan szinten 24-48 ora ehezes). De ez csakis a sajt dontesed, hogy Te ki akarod-e probalni, vagy sem. Es ha szenvedsz a mellekhatasoktol, azonnal orvoshoz menj, es az onkologusoddal is targyalj errol, mert a kovetkezo kemo elott az elogyogyszerezesnel mar azt is szamitasba veszik, hogy hogyan reagaltal az elozore, azaz adnak plussz pl. hanyascsillapitot mar elore is, es utana is ott lehet a gyogyszeres szekrenykedben,csak tudnia kell rola a dokidnak, hogy Neked erre szukseged van.


     


    Attetek hol vannak?

    előzmény:
    BSZM (1)
    2014-11-15  14:44
  7. 2014. november 15. 17:154.

    Kedves BSZM!


    Nem igazan tudok mit irni, csak szerettem volna jelezni, hogy elolvastalak es szoritok neked!


     

    előzmény:
    BSZM (1)
    2014-11-15  14:44
  8. 2014. november 15. 16:303.

    A kemoterápia hátrányai ellenére még mindig a leghatekonyabb kezelési mód. Javasolt az alternatív kezelés is kiegészítőnek,  de ne dőlj be mindenféle csodaszernek. Anyósom csak gyogygombat szedett és rengeteg zöldséget és gyümölcsöt evett,  a cukrot  lehetőleg kerüld. De a legeslegfontosabb a hozzaallas  és a pozitív gondolkodás. 🌹

    előzmény:
    BSZM (1)
    2014-11-15  14:44
  9. 2014. november 15. 16:152.

    Kitartást  és  erőt kívánok  neked! A hozzaallas óriási  mértékben befolyásolja  a betegség  kimenetelét. Hiszek a gondolat erejében  és biztos vagyok abban, hogy van öngyógyító képességünk. Anyósom a petefészek rákból gyógyult ki,  pedig igen későn derült  ki. A humorerzekedet pedig mindig tartsd meg,  bármennyire  is nehéz  lesz a következő  időszakban. 

    előzmény:
    BSZM (1)
    2014-11-15  14:44

Címlap

top