Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Arwen és Aviva

KorteDzsem
Létrehozva: 2014. november 12. 13:20

Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni, hogy az Arwen vagy az Aviva torna segít inkább ha teherbe szerenték esni. Nem kizárólag erre alapozok - orvoshoz is járok (PCO+IR), és szedem az általa felírt gyógyszert, illetve igyekszem tartani az életmódra vonatkozó szabályokat, de kiegészítésképp szeretném megpróbálni amit lehet.


 


Az Aviva tornához van könyvem, és voltam betanulós órán is, de ahogy utánaolvastam a neten nem vagyok teljesen meggyőzve. Ráadásul találtam olyan információt is a neten miszerint inkább az Arwen hatásos teherbeesésre nem az Aviva.


Az Arwen tornához alig találni konkrét információt - erről van valakinek tapasztalata esetleg?


Sajnos betanulós órára a közeljövőben nem nagyon lesz lehetőségem elmenni, ezért nagyon hálás lennék bármilyen segédanyagért az Arwenhez (gyakorlatokról leírás vagy videó, dvd stb). A youtube-on, és a google-ön amit tudtam megkerestem, de összesen két gyakorlatot találtam itt.


 


Eddig csak olvastam a fórumokat (évek óta), azt hiszem eljött az idő, hogy legyen felhasználóm és írjak is, előre is köszi minden segítséget/tapasztalat-megosztást, nagyon bízom bennetek :) .

  1. 2014. november 12. 17:152.

    Senki sehol? :(

Címlap

top