Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Gonosz Csaló Szentendrén

farina2
Létrehozva: 2014. október 5. 01:14

Rögtön a lényegre térek! Megnevezem a csalót, mert mindenki úgy áll ehhez a kérdéshez, ahogy akar, de olyan kálváriát és őrült lelki terhet, fájdalmat  zúdított rám és Édesanyámra ez a csaló, lelketlen, gonosz lélek, hogy nem hogy a szakmai hozzá-állása ill. hozzáértése, de szerintem  a lelkivilága is "némi" kívánnivalót hagy maga után. Beteg ez a nő, visszaélt az esküjével, amire azt hiszem az ápolónők is felesküdnek. Azt hiszi mindenható és bármit megtehet. Sajnos mi megbíztunk benne és így kiélhette a  Gonoszságát.


Én elneveztem Mengele Ildikónak, a következők miatt.


Édesanyámnak volt egy seb a sarkán, mely nehezen de láthatóan, hétről hétre jobb állapotba került.


Majd elesett és ugyanazon a lábán, a bokáján lett egy csúnya véraláfutás, melyet a háziorvos kifakasztott, pár napig úgy tűnt, hogy gyógyul, aztán kezdtek elhalt részek lenni rajta, egyre csúnyább lett, szörnyű szaga volt, majd jött Mengele Ildi és a gyógyuló sebre ráhúzta a gennyes, elhalt részekkel teli, hullaszagú sebről levett gennyes gézt, mikor szóltam , hogy miért???????? (gondoltam, te állat!!!!!),  azt mondta úgy is össze fog érni. De állítom, hogy nem ért volna össze, ha szakszerűen , lelkiismeretesen kezeli külön sebként, ill én kezeltem , a másikat már , mert olyan állapotban volt,  már csak fertőtleníteni kellett és sebgyógyító krémmel kenni, leragasztani.


Ráadásul, tudtam, hogy ha nem szedi le az elhalt részeket a másik sebről, baj lesz, és hiába kértem hogy jöjjön ki, csak lecsipegette egyszer. Neki látni kellett volna, hogy nem tudja megoldani, ha tetszik ha nem, sebészeti eset. Ráadásul a higiéniája is félelmetes, mert mikor Édesanyám elesett az arcán is lett egy seb és a gennyes kesztyűs kezével tapogatta azt is. Hiszen pont azért lett ő felkérve, mert állítólag ez a szakterülete, de szerintem elmebajos ez a nő és úgy van az eseteivel, hogy neki mindegy , nincs lelkiismerete úgysem, lesz ami lesz, az a lényeg, hogy "fényezze" magát. Ráadásul nagyon szerénynek mutatja magát, és dicséri, meséli az eseteit, hogy hogyan gyógyította meg az embereket.


Végül ennek az elmebeteg kezelésnek szepszis lett az eredménye, mint később a kórházban megállapították. Édesanyám idős, de szellemileg teljesen ép, nehezen megy , gyenge, ennyi volt a baja. Most gépeken van ,  infúzión, stb. a szepszis okozta szörnyű szövődmények miatt.


Kihívtuk az orvost aki azonnal beutalta kórházba, bár már régen ezt tette volna. Legnagyobb meglepetésemre a doktor Úr  Mengele Ildikével jelent meg, kék gumikesztyűvel a kezén, mint a "Gyilkos elmékben" a bűnöző, aztán  odament Édesanyámhoz és levette a rotható bokájáról a kötést, és diadalittas pofával mutogatta a művét, mondván hogy azt javasolja, hogy legyen kórház. De rohadjon meg miért nem mondta előbb, hiszen ő   látta, hogy mi lesz ebből, megvárta, hogy elérjen ide az állapota és ő mondhassa hogy hát ez már csak ilyen és ez kórház.


 Ő miatta van ilyen állapotban az Édesanyám, hiába rossz a keringése már a kora miatt, Mengele Ildi miatt  vannak, szörnyű fájdalmai és .... Csak azt kívánom, hogy a kis Mengele lány  éljen át ilyen tortúrát, fájdalmat.


Na mármost, lehet neki nyalni, annak akinek amúgy sincs nagy baja, Mengele Ildi kezelgesse, lehet fizetni is ,  neki az a lényeg, hogy szükség legyen rá minél hosszabb ideig, minél nagyobb legyen a baj (akár az ő direkt rossz kezelése miatt). Lehet, hogy a betege sosem fog meggyógyulni, de neki ez semmi,majd kijelenti hogy ez kórház, ő állapítja meg, rá van ehhez szükség.


Tehát ******né, Pannóniatelepről veszélyes üzem. Mindenkinek azt tanácsolom, hogy  menjen rendes sebészhez, ha ilyen jellegű baja van!!!!!!


Minden kérdésre válaszolok!!!!!!

  1. 2015. Április 4. 14:0725.

    Nagyon sajnalom ami tortent veletek, de miert engedted annak ellenere hogy lattad hogyan kezeli edesanyadat az elso kezelesek utan a kozelebe?


    hivhattal volna masik orvost, apolot, privatot gondolom let volna lehetoseg?


    en nem engedtem volna azok utan amit eleinte csinalt a beteg kozelebe. es amikor ezeket tapasztaltad miert nem fordultal magasabb szervekhez? akar fel is jelenthetted volna.


     


    utolag sajnos ez mar keso. sose fogom megerteni hogy emberek a jozan meglatasaik ellenere behuzott farokkal engedik hogy emberek tonkretegyek oket. miert nem mertel kiallni es felemelni a szavadat azellen amit latsz.


    ha ezt az en hozzatartozommal csinalja ugy vagtam volna ki a 2. alkalom utan hogy taknyan csuszott volna a kocsijaig.

    előzmény:
    farina2 (19)
    2015-04-02  02:41
  2. 2015. Április 2. 09:1724.

    Normál esetben kivizsgálnák, és elmarasztalnák aki mulasztott.


    Ma már mondhatni "hiába való" szélmalomharc.


    Napokban hallottam egy esetet, amikor elismert, közismert orvost a parkolóban halálos kimenetelűre gázolt egy részeg, és a bírónő szerint még ő volt a ludas, mit keresett ott. Ment az autójához.


    Túlélő táborban vagyunk, akinek szerencséje van, vagy megfelelő hátszele, annak van sansza.

    előzmény:
    ciramira (20)
    2015-04-02  04:18
  3. 2015. Április 2. 09:0923.

    Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült meggyógyítani már az anyukádat!


    Fél évig szenvedett a szepszis miatt.:(


    Igazad van, el is aludhatott volna, valami miatt mégis így kellett távoznia...


    Arra gondolj, - ha már nem változtathattál a történteken, - hogy vége a szenvedéseinek, neki megváltás a halál.


    Szép kort ért meg szellemi frissességben, ami maga egy nagy ajándék a sorstól.


    Próbálj megbékélni a történtekkel, sajnos a nekünk rendeltetett alól nincs kibúvó.


    Az ápoló pedig biztosan megkapja "elismerését" a sorstól.

    előzmény:
    farina2 (19)
    2015-04-02  02:41
  4. 2015. Április 2. 07:0322.

    Elég kemény dolgokat írsz.


    93 éves korban sajnos már egy egészen kis fertőzés is végzetes lehet.


    A szándékosan elfertőzött seb nehezen hihető.

    előzmény:
    farina2 (19)
    2015-04-02  02:41
  5. Torolt_felhasznalo_412193
    Torolt_felhasznalo_412193
    2015. Április 2. 06:2721.

    "Foglalkozás körében elkövetett, halált okozó, gondatlan veszélyeztetés" szokták a rendőrségi szakemberek mondani, a szándékosságot nehéz bizonyítani, mert milyen érdeke fűződött az édesanyád halálához? Gondolom, semmilyen. Itt az a legmegdöbbentőbb, hogy ezt orvosi segédlettel, velük egyetértésben végezte.


    A médiában hallottunk olyan esetről, mikor a kisgyermek vakbélgyulladását az orvos későn vette észre, persze az eset végzetes lett. A "szak-professzor" "agresszív vírus támadásáról beszélt.Az édesanya tisztában volt az esettel, de hangsúlyozta, hogy nem kíván feljelentést tenni, mert a gyermekét nem kaphatja vissza.


    Az orvosok munkája igen felelősségteljes,és csak az nem téved, aki nem dolgozik. Ha hiba történik, persze összezárnak, de mindez az előzőekre csak részben vonatkozhat, mert egy sebésznek a hibát azonnal észre kellett volna venni. Ezzel együtt próbálj meg higgadtan, okosan mérlegelni. 

    előzmény:
    farina2 (19)
    2015-04-02  02:41
  6. 2015. Április 2. 04:1820.

    Sajnálatos dolog, annyira durva ez az eset... Lehet, hogy nem is topiktéma igazából, hanem rendőrségi ügy?

    előzmény:
    Zsánna (2)
    2014-10-05  01:38
  7. 2015. Április 2. 02:4119.

    Igaz, hogy az Édesanyám 93 éves volt, de teljesen ép szellemileg, fizikailag is csak gyengébb volt. Járókerettel járt, intézett mindent, az ebédrendeléstől a csekkek befizetése, stb. A család név- és születésnapjait sosem feledte el. Gyógyszereit  rendben szedte.


    Tudta, hogy nem szabad feküdni mindig, fel kell ülni gyakran, picit járkálni, hogy ne legyen felfekvése, mert azt nehéz gyógyítani. Nem is volt itthon semmi felfekvés miatti seb, de a kórházban, mivel egy ilyen idős embernél rosszabb a keringés, sajnos csúnya felfekvése is lett. 


    Aztán jött a debil halálangyala, mint házi-sebész,  szándékosan elfertőzte a szépen gyógyuló sebet, átkenve erre szabályszerűen a nagyon csúnya sebről a bomló részeket, amit ő kezelt, ő juttatott a bomlás állapotába gézzel, mondván úgyis  összeér a kettő.kb 10 cm -re volt egymástól. Ezt ő mondta, mikor kérdeztem, hogy mit csinál.


    Már nem tehettem semmit, teljesen elfertőződött, szepszise lett. A gyógyuló sebet hónapokig kezelte a kolléganője egyébként, így együttes erővel el lehetett tenni  "láb alól"a kis 93 évest, következmények nélkül. Gondolom meguntak minket, de én egyedül is kezeltem volna  a sebét, mint előtte már egyszer, nem tudom most miért nem mondta a másik ápolónő, hogy akkor én is csinálhatom.


    Őrületes hiba(enyhe szó erre) volt megbízni a halál angyalá(i)ban. Bennem bízott Anyukám, hogy én felügyelem a kezelést. De én meg megbíztam bennük, sajnos. Nem mertem szembe menni velük, nem mertem kibontani a bekötött elfertőzött sebet, hogy újra rendesen fertőtlenítsem és bekössem, mert akkor azt hittem volna, hogy az a hiba, hogy nem bíztam rájuk a kezelést, nem fognak segíteni. Most már látom, hogy egy szar, gyenge ember vagyok, aki nem mert hinni a saját meglátásainak, érzéseinek.


    Aztán egyszer csak jött az orvos és ez a halálangyala, gőgösen, nem köszönt, nem szólt egy szót sem, csak odament Anyukámhoz, debil módon lehúzta a kötést, megmutatta az orvosnak és elvonult, mint egy idióta, kék gumikesztyűvel a kezén. (Utána az orvos mentőt rendelt, stb.) Felemelt fejjel, de remélem ugyanez történik az ő szerettével, mert a sors ilyen, rászáll a "jótette",  tudom.


    Mikor megjelent a halál angyala és az orvos, és kiderült, hogy kórház a vége, azonnal mondta Édesanyám, hogy hamvasztást kér, nekem könnyebb így higgyem el. Ő ha meghalt már úgy sem érez semmit. Ezt szörnyű volt hallgatni, túlélni kellett mindent, ami utána következett.


    Azt szerettem volna, ha itthon , ágyban, párnák között halhat meg. Szépen elalszik, megérdemelte volna. Olyan kedves volt mindenkivel, az ápolóval is, nem tudom miért merték megrövidíteni az életét.De egy halálosztó másképp határozott. Nem tudom mi van ilyenkor az esküvel amit kell nekik tenni, mert  lelkiismerete az nincs biztos.


    É is úgy voltam, mint a haláltáborokban lehettek a kiszolgáltatott emberek, hogy tudtam, hogy rossz, de bíztam benne , hogy talán jobbra fordul.


    Hát ezt tudtam leírni, lehet hogy egy kicsit kusza, és remélem nem valamelyik halálangyala vagy ......


    Ja és van egy házi ápoló vállalkozása, a kocsija oldalán hirdeti magát, hát az Isten mentse meg azt, akinél úgy dönt, hogy rosszabb legyen a gyógyulási esélye, őrá tovább legyen szükségük. Ez az "ember" vagy elmegyógyintézetbe, vagy börtönbe való. De mivel tudatosan csinálta inkább börtönbe. Remélem lesz egy bátrabb ember az ápoltjai között, akinek sikerül felelősségre vonatni, és az  igazságszolgáltatás elé vinni.Minden esetre hasonlókat kívánok neki mint nekem okozott, elég nagy kősziklát cipelek most már ezentúl.

    előzmény:
    Zsánna (18)
    2015-04-02  01:25
  8. 2015. Április 2. 01:2518.

    Mi történt?

    előzmény:
    farina2 (17)
    2015-04-02  01:02
  9. 2015. Április 2. 01:0217.

    Hát nincs!!!!!!!!!!!!!!!!! Elment!!!!!!!!!!!!!!!

    előzmény:
    farina2 (13)
    2014-10-06  00:08
  10. 2014. november 20. 02:5716.

    Köszönöm a válaszokat!!


    Sajnos ez egy feldolgozatlan fájdalom marad az életemben. Visszacsinálni nem tudom, de ha beteg leszek eleve halálfélelmem lesz.


    Valószínű hamar követem Édesanyámat ezután, ha beteg lennék és én nem tudok magamon segíteni.


    Itt gyógynövényekre gondolok, mert ,mi a biztosítékom arra, hogy egy másik orvos, vagy ápolónő nem tart idősnek ahhoz hogy rendesen , a szabályoknak megfelelően kezeljen, gyógyítson?!  Egyáltalán veszi-e a fáradságot, hogy átgondolja milyen gyógyszert adjon, olyat-e hogy gyógyuljak, vagy olyat-e ami semmit sem gyógyít, vagy olyat-e ami csak ronthat az állapotomon.


    Azt is sajnálom, hogy nem harcoltam a saját elképzelésem, szerint. Fertőtlenítésre és egyebekre gondolok.


    Elég stresszes ez így!


    üdv. mindenkinek

    előzmény:
    farina2 (1)
    2014-10-05  01:14
  11. 2014. október 6. 00:2615.

    Sajnálom, hogy még nincs stabilan jobban, az anyukád!


    Remélem, kívánom, mielőbb vihessed haza!


    Legyen része bőven az étrendjének, amiről írtam, tapasztalat, és nem saját kútfő, de bevált már több alkalommal a családomban.


    A szervezetnek kell elsősorban magát regenerálnia, a külső dolgok csak kellékek hozzá.

    előzmény:
    farina2 (12)
    2014-10-06  00:02
  12. 2014. október 6. 00:1114.

    Nem is óhajtom megírni, de nem vagyok rosszindulatú más emberekkel szemben. Hidd el ez így igaz ahogy leírtam!! Ez a nő ilyen, nem erre a szakmára való!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. 2014. október 6. 00:0813.

    Igen, az utcáról jöhetett be a felhúzott gumikesztyűvel, de minimum a lépcsőházból. Az a lényeg neki, hogy ő nehogy valamit kapjon a sebtől.


    Az Édesanyám olyan drága volt, hogy rögtön tudta, hogy nagy a baj és azt mondta, hogy Ő hamvasztást kér.


    Remélem ezt a hamvasztást nem Ő kapja és valamilyen állapotban még hazajöhet. Örömmel tennék eleget minden kívánságának!!!!!!!!! Csak még egyszer hazajöhetne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha van Isten akkor segít rajta.

    előzmény:
    Zsánna (4)
    2014-10-05  02:28
  14. 2014. október 6. 00:0212.

    Sajnos hol jobban van, hol rosszabbul. A szepszis eredményeként rengeteget szenved, kiszolgáltatott, fel sem kelhet, nagyon gyenge és még sorolhatnám, gyűlölöm  magam is, hogy  ezt megengedtem ennek a kuruzslónak, gonosz léleknek, jó nagyot kellett volna belerúgni.


     


    Azért indítottam ezt a topikot, hogy más ne járjon így. Tessék beutalót kérni a háziorvostól, akkor is ha a beteg nem akar kórházba menni, mert ha nagy a baj, akkor így is úgy is rossz vége lesz és nem mindegy , hogy hogyan. Lehet, hogyha már egy hónappal ezelőtt kórházba kerülünk, akkor már otthon ápolgathatnám az és drága kis Anyukámat.


    Privit is írhattok.

    előzmény:
    Zsánna (2)
    2014-10-05  01:38
  15. 2014. október 5. 23:5511.

    Nyugodtan jelentsen fel, erre nincs mentség!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  16. 2014. október 5. 23:5210.

    A Masszi doktort "Ildike" emlegette, biztatva engem, hogy nyugi, nagyon jó lesz, mintha személyes haverja lenne." 


    Egyébként valószínű, hogy csak esetleg valamilyen módon munkakapcsolata lehetett a főorvossal, mert Ő  Osztályvezető Főorvos.


    A kórházban, azonnali sebtisztítás, sterilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, többszöri vizsgálat, kezelés, korrekt tájékoztatás a hozzátartozóknak, a seb  gyógyulásnak indult,de az Ildi általi rossz, elhanyagolt kezelés miatt kialakult szepszis következményekénti egészségromlás miatt tartunk itt.


    Ismétlem az Édesanyám  korával járó dolgokat megértem,és tudomásul veszem, de ezt a fájdalmat nem tudom sehogy-sem elviselni, ezt a Mengele Ildi számlájára írom aki kísérletezett velünk. Nagyon kiszolgáltatottá tett, megbíztam benne, visszaélt a ráutaltságunkkal, minden fájdalmat visszaküldök neki és szeretteinek. Az én szerettem az Édesanyám, a legcsodálatosabb Édesanya a világon és nem tudok segíteni rajta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. 2014. október 5. 23:249.

    Ezért figyelmeztetek mindenkit akinek a közelébe megy, hogy ha nem akar belepusztulni a kezelésbe, akkor ezzel a gonosz lélekkel ne kezdjen, ennek még a becsületesség sem tartozik a jellembeli tulajdonságai közé. Egy kórházban és egy sebészeten kell, természetesen orvosi beutalóval jelentkezni, mert akkor van remény a gyógyulásra.  Nehezen gyógyuló sebbel nem szabad ehhez a kuruzslóhoz  fordulni, be kell vállalni a kórházat, akármilyen idős valaki. Az Irgalmasrendi Kórház sebészete pl. kiváló, A Dr Toperczert tudom teljesen jó lelkiismerettel ajánlani.


    Még-egyszer ismétlem , semmi házi kezelgetés egy nehezen gyógyuló,pláne rossz szagú sebnél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    Édesanyám, sajnos nincs jól. A kora  nem lett volna akadálya, hogy még legyen egy-pár jó éve, de most nagy fájdalmai vannak, melyet szívesen küldök a kuruzslónak, Mengele Ildinek,  legyen része benne neki is.


     

  18. 2014. október 5. 23:118.

    Azért, mert szakápolóként hirdeti magát, még a kocsija oldalára festve is, ezért tudni kell neki, hogy fájdalommal jár, meg Édesanyám jelezte, hogy nagyon fáj. A gyilkos elmék elmebeteg szereplői jutottak eszembe, mikor megjelent az ajtóban a kék gumikesztyűjében és diadalittasan levette a kötést Édesanyám lábáról és mutatta, hogy nincs mentség, ez már kórház. De miért nem egy hónappal azelőtt  küldette kórházba. Az orvos sebészeti szakápolóként küldte hozzánk.

  19. 2014. október 5. 20:577.

    Megertem az indulatodat, megertem a felhaborodasodat annak ellener, hogy szamomra a kep nem tiszta.


    Segits ! akkor most  vagy egy orvos aki megitelesed szerint enyhen szolva elkezelte edesanyadat es idoben nem kuldte szakorvoshvos csak nem beszel ilyen oz , a problema elhatalmasodott es ahelyett hogy idoben szakorvoshoz kerult volna sulyosbodott helyzetben korhazba kerult./?/


    Zavaro nekem az Irgalmasrendi Masszi doktor emlitese es az altalad Mengele Ildonek nevezett orvos viszonymeghatarozasa 

    előzmény:
    farina2 (3)
    2014-10-05  02:08
  20. 2014. október 5. 08:206.

    Először is anyukádnak jobbulást kívánok.


    Másodszor pedig,ha az emberek ismernék az aszepszis-antiszepszis szabályait,rohanva menekülnének ki a rendelőkből,a kórházakból.......sajnos.


    Ugyanis a legtöbb helyen még az alap szabályokat sem tartják be.


    Mert ugye hányszor láttunk mi olyat,hogy a háziorvosnál a doktor minden beteg után kezet fertőtlenít,ugyanez megy a gyerek rendelőkben is,hányszor látunk nővéreket műkörmökkel dolgozni osztályon,és hányszor láttunk olyat ,hogy kórházban az orvosok két beteg között fertőtlenítenek vagy kezet mosnak......................


    Szóval ezeket nagyon kevés helyen tartják be sajnos,és mivel kevés ember ismeri a szabályokat,nem is szólnak érte.


     

  21. 2014. október 5. 02:525.

    Figyelj, tudom, idős korban nehezebben gyógyulnak már a sebek.


    A friss paradicsom, ha sokat eszik, a legjobb arra, hogy meggyorsítsa, minden korosztálynál.


    Olyant vegyél, aminek a száránál nincs belül hosszan fehér rész, hanem éppen csak a bőrön egy kis szármaradvány, az nem génkezelt.


    Nagyon jó még, éppen szezonja van, a sütőtök, és a sárgarépa, magas a karotinjuk.


    Tapasztalat, belülről kell gyógyulnia elsősorban egy sebnek.


    Remélem, nem lázas már,  jobban van, és tudsz neki ezekből vinni!


     


     

    előzmény:
    Zsánna (4)
    2014-10-05  02:28
  22. 2014. október 5. 02:284.

    Az utcáról ment hozzátok a kesztyűjével, és avval nyújtott ellátást a nyílt sebeknél?


    Legnagyobb baciforrások a kilincsek!


    Alap higiéniát sem tartott be.


    El sem hiszem, és így lehet ma pénzt keresni?!


    Most hogy van a mamád?


     

    előzmény:
    farina2 (3)
    2014-10-05  02:08
  23. 2014. október 5. 02:083.

    Köszönöm, hogy írtál.


    Ez azért történhetett így, mert a protokollt  betartottam, nem mentem szembe az orvossal, ezzel a gonosszal, és még sok-mindent  nem mertem eddig megtenni, amit meg kellett volna, most látom csak sajnos, hogy mi mindent kellett volna tennem. Mindent láttam előre, csak mindenkinek eleget akartam tenni, udvarias lenni, stb. Reméltem, hogy itthon is meggyógyul, de engedtem, hogy Mengele Ildi  2x bejöjjön az otthonunkba ez volt a legnagyobb baj. Éreztem már az első találkozásnál,hogy ennek "önfényezési" zavara van.Utóljára már tiszta elmebeteg volt a fazonja, ahogy ott állt az szobaajtóban és a kék gumikesztyű a kezén volt, ár úgy jött be, csak reménykedni tudok, hogy nem egy másik betegtől jött  a koszos, fertőzött kesztyűjével.


    Tudod, ha valaki idős, akkor már azt akarják, hogy menjen "el", de én még nem akarom azt a drága kis harcos Édesanyámat odaadni, hiszen mindent ért, belenyugszik mindenbe amit mi mondunk neki, tisztába van teljesen a helyzetével.


    Ez a dög arra hivatkozik, hogy a Masszi főorvossal van kapcsolatban, az Irgalmasrendi Kórházban. Ott is voltunk, először oda vitték, de nem hiszem hogy az a komoly ember ilyen átlátszó, buta tökkel kooperálna.

    előzmény:
    Zsánna (2)
    2014-10-05  01:38
  24. 2014. október 5. 01:382.

    Sajnálom, hogy ilyen beteg az anyukád!


    Hogyan fertőződhetett el annyira, hogy vérmérgezés lett belőle?


    Remélem, túl van a nehezén, és már gyógyul!

    előzmény:
    farina2 (1)
    2014-10-05  01:14

Címlap

top