Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Gyerek fülészet miskolc

szyszyhanna
Létrehozva: 2014. augusztus 29. 06:47

Sziasztok!Tudna valaki ajánlani gyerek fül orr gégészt Miskolcon?Lehet magánrendelés is.Sajnos mi Mezőkövesdhez tartozunk,és ott csak felnőtt rendelés van.Arról pedig nem sok jót hallottam.Köszönöm előre is!

  1. 2014. október 30. 11:262.

    Szia!


    Látom, nem válaszolt neked senki..  


    Mi Pribelszky Erzsébethez járunk a kisfiammal a magánrendelésére (Szentpáli utcára költözött nemrég), ő jó és alapos orvos, és kedves a gyerekekkel. A természetes megoldások híve, töbször kaptunk már tőle homeós szereket, illetve ismer egy új eljárást is, ami annyit tesz, hogy nem kell kivenni a teljes mandulát (ha erre kerülne a sor), hanem úgynevezett ékrezekcióval "megfelezi". Jut is, marad is, betölti a funkcióját, mégse lesz olyan hatalmas. Nálunk legalábbis ez a probléma, túl nagy a mandulája a kisfiamnak... 


    Szóval én úgy látom, hajlandó továbbképezni magát, nem ragad le egy szinten, mint néhány doki... 

    előzmény:
    szyszyhanna (1)
    2014-08-29  06:47

Címlap

top