Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Menstruáció elhúzódása

samsung
Létrehozva: 2014. augusztus 28. 14:24

Fogamzásgátlót szedek már évek óta, de ezt a mostanit kb. másfél éve. Eddig 4 napig tartott a menstruációm, de a legutóbbi két alkalommal elhúzódott 6-7 napig is (a vége már csak barnás folyás szerű) . 37 éves vagyok, szerintetek megint gyógyszert kell váltanom. Ehhez társul jobb alhasi fájás is. Nőgyógyásznál voltam, aki nem talált semmit (ciszta , folyadék stb) Volt valakinek hasonló problémája?

  1. 2014. szeptember 3. 21:102.
    Szia!

    Ha nem írtad volna, hogy gyógyszert szedsz, akkor 6-7 nap teljesen normális. A barna folyástól nem kell megijedni, ez hormonális dolog. Úgyhogy valószínűleg a fogamzásgátló a ludas benne. A jobb alhasi fájás is lehet "normális" kísérőjelenség, mások hihetetlen fájdalmakra panaszkodnak.  Persze nem vagyok orvos. De írtad, kivizsgáltak, nincs semmi baj. Meg az ember teste időről időre változik. Azt például nem írtad, van-e gyereked?

    Szerintem a barna folyás az, ami valami hormonális változásra utalhat.... Gondolom terhes nem lehetsz, azt csak észrevette volna a doki, amikor megvizsgált, egy 2 hónapos baba,már kitapintható! Mert a fájás is utalhat terhességre! Nekem az első 3 hónapban folyamatosan görcsölt a hasam, de az orvosom megnyugtatott, hogy mivel viszonylag kicsi a méhem, tágul és ezért van a fájdalom.

    Tudom, sokat nem segítettem,de beszéld meg az orvossal, hogy válts-e gyógyszert.
    előzmény:
    samsung (1)
    2014-08-28  14:24

Címlap

top