Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Fulfix hajápoló

jajanya
Létrehozva: 2013. december 4. 13:54

Szeretnék  véleményeket kérni a fulfix hajápoló termékről azoktól akik esestleg használták már:

 

  1. 2015. június 1. 11:5911.

    Ez szerintem is kamu ahogy AndrásN írta. Ahol ilyen álfacebook reklám megy az mind hamis, színtiszta csalás. Legkönnyebben és leggyorsabban úgy birod megállapítani hogy a facebook nevekre megpróbálsz rákattintani. Valódi hozzászólásoknál be kellene hogy jöjjön az illető fb profilja, ha ez megtörténik illetve ha működik akkor is lehet szó reklámozásról és moderálásról de az olyanoknak emellett lehet valóság alapja is. Ám itt pl. ennél a Fulfix és hasonló oldalaknál egyre sem birsz rákattintani, teljesen hamis.

  2. 2015. Április 20. 11:4510.

    nekem is az egyik barátnőm vett egy fulfixet, mert nagyon tönkrement a haja, és ő azt mondja, lát javulást. Ezen én is felbuzdultam, hétvégén rendeltem magamnak is, mert nagyon száraz a hajam és eléggé hullik is. Elég sok a negatív vélemény, de én bízom, abban, amit a barátnőm tapasztalat. Remélem, nekem is be fog válni!

  3. 2014. december 17. 13:059.

    Nekem segített, nagyon hullott a hajam, mára a töredékét tapasztalom egy hajmosás alkalmával. Sosem szabad a véleményekre hagyatkozni teljes mértékben, mindannyian másképp reagálunk mindenre.

  4. 2014. március 26. 14:528.
    Szeretnék pár szót hozzá szólni a termékhez ,véletlen találtam erre az oldalra ,az egyik vendégem az orrom alá nyomta a fulfix-et egy nap ,hogy ezt rendelte a neten,Fodrász vagyok és foglalkozom haj hullással és egyéb fejbőr problémákkal de ezt a problémát nem a fulfix fogja megoldani.Meg kell keresni a hajhullás okát, aztán megvan a megoldás,az meg,hogy újra eredeti színe legyen a hajnak az már szerintem maga a csoda lenne. Azt viszont tudni kell ,hogy semmilyen hajtonik nem képes önmaga  csodát tenni 1-hét alatt legalább 2-3 hónap kell az is attól függ milyen súlyos a probléma és a megfelelő kezelést kell alkalmazni .Remélem tudtam segíteni.
  5. Torolt_felhasznalo_207835
    Torolt_felhasznalo_207835
    2014. január 14. 00:037.

    Egy fontos szabály:

    - olyan oldalról soha nem rendelünk, ahol nincs cégnév, székhely, telefonszám.

     

    Ha ezek hiányoznak akkor lépjünk tovább, mert tuti, hogy ellenőrizetlen kutyulékot veszünk és jó esetben nem használ semmit, de rosszabbul ís járhatunk. Ez biztosan szélhámosság.

     

    Ha van cégnév akkor leellenőrizzük a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Ingyenes Céginformációs adatbázisából a cég cégkivonatát.

    http://www.e-cegjegyzek.hu/index.html

     

     

    előzmény:
    jajanya (1)
    2013-12-04  13:54
  6. 2014. január 13. 23:076.
    KAMU KAMU KAMU 
    Egy közeli hozzátartozóm aki kevésbé ért a számítógépekhez megkért hogy segítsek neki rendelni ebből a termékből. Szerencsére én egy fokkal rutinosabb internetező vagyok és feltűnt pár furcsaság. Találkoztam már ilyen átveréssel ezért rászántam 15 percet. Keresgéltem, megnéztem pár fórumot és itt az eredmény. Rendre az angol, magyar, görög, holland, bolgár, román, szlovák, svéd, olasz, francia, és német weboldal. Aki nemhiszi hogy átverés tekerjen mindegyik lap aljára, hasonlítsa össze az ál facebook kommenteket, ugyan az a kép, ugyan az a szöveg (nyílván az országnak megfelelő nyelven) csak a név változik. Egy további kicsit morbid bizonyíték hogy az egyik kommentelő fényképe egy 2012 végén elítélt pedofilt ábrázol (utolsó link). Összegyűjtöttem továbbá a különböző országokhoz tartozó ajánlásokat, Érdemes párat megnézni, ugyan az a fénykép, ugyan az a sztori, csak a fényképhez csatolt kép és a nyelv változik. Erről ennyit. 



    http://www.nbc33tv.com/news/crimetracker/child -pornography-found-o
    előzmény:
    jajanya (1)
    2013-12-04  13:54
  7. 2014. január 12. 21:065.
    A Fulfix-szel kapcsolatban: decemberben megrendeltem három darabot, egye fene, Karácsony van.Nincs mit veszitenem, nagyon-nagyon vacak a hajam. Gyorsan ki is szállitották, fizettem. Elkezdtem használni, de közben érdekelt, hogy másoknak mi a tapasztalata. Visszamentem a Fulfix honlapjára, ahol korábban a hozzászólásokat olvastam. Ez már a napokban történt. És látom ám, hogy a massziv facebook reklámozás ellenére egy darab uj hozzászólás nincs, semmi a tapasztalatokról. Csak a régiek,november-decemberből, de átdátumozva, friss dátumokkal ellátva. Beleirtam hát én is, csupán annyit, hogy nem nagyon értem ezt... Mint a pinty, úgy törölték a hozzászólásomat az oldal gazdái,. Maradtak a feltehetően felkért és talán meg is fizetett fórumozók, én aki furcsállottam valamit, ( a fenti feltevéseimet nem irtam be, tehát szelid voltam) bizony, törlésre kerültem. Tehát:használom-használom, ugy három hete, egyelőre nincs róla mit mondani, de ez az epizód több, mint gyanús. Ha igy lenne, 25.000 forintom bánja...
  8. 2014. január 7. 08:304.
    A kolléganőm férje kezdte el használni kb. egy hónapja. Ő a fejtetején kopaszodott és csomókban hullott a haja. Pár alkalomtól megállt a hajhullása, és a haj volumenén, szerkezetén is változtatott. Nekem eléggé kamunak tűnik, amiket írnak róla, de mivel olyan régóta van komoly problémám és máe sokmindent kipróbáltam, úgyhogy én kipróbálom. Lesz, ami lesz! Ennél rosszabb már nem hiszem, hogy lehet!
    előzmény:
    BBévi voltam (2)
    2014-01-04  21:20
  9. 2014. január 4. 21:233.
    Engem is nagyon érdekelne ...... más fórumokon nyoma sincs....
  10. 2014. január 4. 21:202.
    Senki?????
    előzmény:
    jajanya (1)
    2013-12-04  13:54

Címlap

top