Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Dr.Bakó Erika-szülész-nőgy

Torolt_felhasznalo_793872
Torolt_felhasznalo_793872
Létrehozva: 2013. május 7. 15:12

Sziasztok!

 

Akinek van saját tapasztalata a doktornővel kapcsolatban legyen szíves írjon!

 

  1. 2015. szeptember 22. 08:267.

    Most nézem csak, elírtam a nevét a drnőnek.  Szóval a brutális, de azért kedves pontosan Dr. Bakó Erika. Kedvesség-nek alapnak kell lennie, de akármilyen kedves, nem szabadna úgy vizsgálnia, hogy utána két-három napig nem jó intim kapcsolatot létesíteni, mert a vizsgálata miatt kívül is, belül is fájdalmas.

  2. 2015. szeptember 21. 13:526.

    A vezetéknév szerinti szakmára nem éppen a kifinomult emberek voltak alkalmasak.

    előzmény:
    Resa (5)
    2015-09-21  11:43
  3. 2015. szeptember 21. 11:435.

    Sziasztok! Szerintem is szakmailag jó Bakos doktornő. De, ennek ellenére eldöntöttem, mást fogok keresni helyette. Más is lehet olyan jó, mint ő. Nem vagyok egy nyámnyila, meg a fájdalomküszöböm is magas, de nála eddig minden vizsgálat fájt. Minden alkalom után az alhasomnál bekékül pár helyen, mert annyira nyomja azt. Nem is értem, miért kell egy újjal úgy benyomni a hasat, hogy a betegnek közben kiesik a szeme a fájdalomtól. Nincsenek érrendszeri zavaraim, nem érzékeny a bőröm sem, hogy hamar bekéküljön és lazítani is tudok a vizsgálat alatt. Ha a kacsával vizsgál, fáj, mert valahogyan annyira hozzányomja a csontomhoz, hogy azt érzem, mintha becsípődne a bőröm. Nem vagyok fiatal. Régebben voltam már másoknál is. Évente mentem szűrésekre és így több orvossal is találkoztam már. Egyik orvosnál sem kékültem be és senkinél nem fájt még a vizsgálat, egyedül Bakos doktornőnél. Kedves, de brutális.

  4. 2015. január 14. 20:234.

    Én is csak dicsérni tudom Bakó Erika doktornőt! Nagyon pontos, nagyon kedves, tőle mindig mosolygósan jövök ki egy vizsgálat után - amit mielőtt nem hozzá jártam nem mondhattam el magamról! 


    Sose fájt még nála a vizsgálat, pedig méhszáj sebbel kezelt! Nem járnék máshoz!!!!!


     

  5. 2013. május 28. 21:113.

    Szia!

     

    Egyetértek az előző hozzászólóval. :)

     

    Alig több, mint 1 éve szültem nála. A szülésznő a nyomába sem ért. Csak ajánlani tudom. Nagyon alapos, precíz és profi.

     

    A következőt is nála szeretném megszülni. :)

     

    Nagyon nagy biztonságot adott a jelenléte. Nem csak a szülésem végére jött be, hanem már órákkal korábban bent volt. Aznap délutánra programja lett volna, de mégis megvárta, hogy altatásból magamhoz térjek és metudja, hogy jól vagyok-e. Minden nap érdeklődött az állapotunk felől. :)

     

    Természtes szülésnek indult, de sajnos a gyerkőc elég szépen magára tekerte a zsinórt, így császár lett a vége, mert esett a szívhangja. Nagyon profik voltak és nagyon hálás vagyok a mai napig a doktornőnek.

     

    Remélem, hogy a következő babánkat nála tudom szülni természetes úton. :) 

     

    Barátnőm ajánlotta. Ő januárban szülte nála a 2. gyermekét. :)  

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_793872 (1)
    2013-05-07  15:12
  6. 2013. május 7. 17:082.
    Szia! Ismerem a Dr-nőt, a modern stílus és szigorú arckifejezés mögött egy igazi profi rejtőzik. Viszont Anyósom mesélte, hogy már nem rendel az Auróra u.-i rendelőben, ahová lassan másfél évtizede járunk hozzá (Anyóssal karöltve) az éves nőgy. szűrővizsgálatra. Rengeteg kliense van, talán már nem győzi. Szülni nem nála szültem, úgyhogy ebben az ügyben nem tudok róla nyilatkozni, de a vizsgálatok alkalmával lényegesen jobb, mintha ffi doki végezné .
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_793872 (1)
    2013-05-07  15:12

Címlap

top